5 måder, du kan komme i kontakt med ham på i fitnesscentret

Disse måder er gode til at komme i kontakt med en fyr i fitnesscentret på

author
Emilia Jacobsen

Det er da i den grad tilladt at flirte i fitnesscentret – ligesom det er alle andre steder. Men det er altså ikke altid helt let at finde ud af, hvordan man skal gribe det an. Har du et crush i dit fitnesscenter? Så er det nu, du finder ud af, hvordan du kommer i kontakt med ham.

LÆS OGSÅ: Kan man score i fitness? Tre kvinder fortæller deres historie

1 Spørg ham, hvor han har købt sin drikkedunk

Lettere bliver det simpelthen ikke. Det er fuldstændig lige meget, hvor grim hans drikkedunk er – du skal bare spørge ham, hvor han har købt den. Det gode ved, at den er rigtig grim, er jo faktisk, at han så godt kan se det sjove i det. Måske gør det, at han så VED, at du bare spørger for at komme i kontakt med ham. Det er da cuuuuute.

2 Spørg ham, hvor mange sæt han har tilbage

Det kan godt være, du lige har set ham sætte sig på benpresmaskinen, men skynd dig hellere derhen. Og spørg ham så forsigtigt om, hvor mange sæt han mangler. Det er en god måde at komme i snak med ham på, og hvis han ikke mangler så mange, kan du jo ‘stå i kø’, mens du betragter ham ud af øjenkrogen.

3 Tab din vandflaske foran ham

Med den her måde er der ikke garanti for, at du decideret kommer til at snakke med ham. Men han kommer i hvert fald til at lægge mærke til dig, og best case scenario kommer I også til at få øjenkontakt. Uha uha. Bare sørg for, at flasken falder med et brag, og at det er LIGE foran ham, så han ikke kan undgå at lægge mærke til dig.

4 Spørg om hjælp

Okay, den her er måske lidt tarvelig og meget grænseoverskridende. Men det er altså en af de bedste og mest naturlige måder. Han vil ELSKE at være den, der kan hjælpe dig med noget, du er i tvivl om. Og ved du hvad? Det er faktisk ret ligegyldigt, om du er i tvivl om det. Spørg ham bare, også selvom du udmærket godt er klar over, hvordan du skal gøre. Det er da den helt rigtige måde at flirte i fitnesscentret på.

5 Snup løbebåndet ved siden af ham, og vælt med vilje

Ej okay, der blev vi måske liiiidt for ekstreme – du skal først og fremme passe på dig selv … Men hallo, det ville jo virke! Han ville da helt sikkert hjælpe dig op igen. Du ville måske syntes, hele situationen var helt vildt pinlig, men så kom du da i kontakt med ham. Og hvis nu det viser sig, at han slet ikke stopper for at hjælpe, så fandt du jo hurtigt ud af, at han faktisk bare er en nar.

Nu er du vist mere end klar til at flirte i fitnesscentret!

LÆS OGSÅ: 6 piger fortæller om de værste gange, de er blevet lagt an på i fitnesscentret