Disse pletter skal du holde øje med

Kærlighed

5 (mærkelige) pletter, du skal holde øje med på ham, du er på første date med

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 13, 2018

Har du nogensinde tænkt over, hvor meget pletter egentlig afslører om ham duden, du er på date med? Altså de pletter han har på sit tøj … Det gælder faktisk om at holde øje med dem.

Ja, nu er du måske ret ærgerlig over, at du ikke havde tænkt på dét noget før. Så havde du nok sparet dig selv for en række latterlige dates med ham taberen. Hvis du bare liiige havde set den klamme plet på hans trøje, og du havde vidst, hvad den plet betød … Hvis og hvis, min røv er spids. Men nu sikrer vi dig i hvert fald for, at du ikke begår samme fejl igen.

Der findes utrolig mange nasty og mindre nasty pletter, og de afslører alle sammen et eller andet om os. Her er fem af dem.

1 Pletterne ved kraven

Din date sidder foran dig, og hvis du er heldig, så kører samtalen bare derudad. Men pludselig spotter du noget. Hvad fanden er det der ved halsen på hans T-shirt? Er det et prikket mønster? Nej, det er sgu da en plet – faktisk flere små pletter. Ej men, hvad er det? Hmm, det er noget mad af en art. Har han spist spaghetti med kødsovs for nylig? It looks like it! Og hvad lærer du så om ham ud fra de pletter? At han nok spiser som et svin, og at han dårligt nok opdager, at han virkelig sviner, når han inhalerer en omgang kødsovs. Charming

Madpletter på maven

Madpletter på maven betyder derimod noget heeelt andet. Det er stadig lidt kikset, at han tager på date med pletter på tøjet. Men, men, men til gengæld betyder det, at han er typen, der selv laver mad i sit køkken. Og det er sgu da meget nice!? Kan du ikke lige se det for dig? Lækker mand i køkkenet, der disker op med den ene lækre ret efter den anden. We like! Og hvis han nu bare laver mad til dig nøgen, så er problemet med plettet tøj løst.

Pletter på skulderen

Nå, hvad er det, du spotter? Pletter på skulderen. Det var da random. Denne type pletter kan faktisk fortælle dig to vidt forskellige ting. Enten har han en baby derhjemme, der har gylpet på hans skulder, som han ikke har fortalt dig om. Eller også er han den sødeste legeonkel, der lige har passet sin niece. Der er rimelig stor forskel på de to muligheder. Måske du bare skal spørge ham, hvad han har på skulderen, og se, hvad han svarer.

Læs også: Din nye fyr bliver far, mens I er på date: 9 katastrofale første dates

4 Hvide pletter på bukserne

Din date går imod dig, og det første, du får øje på, er, at han har nogle hvide pletter ved skridtet. What the fuck!? Det kan jo umuligt være andet en sæd. Eeww, klamt! Har han lige taget sig en lille spiller, inden han skulle på date med dig? Eller er han bare den vildeste fuckboy, der er hoppet i de samme bukser, som han scorede i i går? Begge situationer er ikke særlig tiltalende. Og hvis han så også stadig har læbestift på kraven, så er den ekstra slem.

Læs også8 tegn på, han er en fuckboy

5  Mørke pletter på knæene

Hmm, mørke pletter på knæene? Hvad kan det dog betyde!? Det kan selvfølgelig betyde mange forskellige ting, men det kan også være et tegn på, at han er en rigtig handyman, der lige har siddet på knæ for at fixe et eller andet. Så hvis du går efter en handyman type, så er det jo bare et stort plus, at han har beskidte knæ!