Gnisten i forholdet

Kærlighed

5 nemme måder at bevare gnisten i forholdet på

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juli 26, 2016

Et forhold går op og ned, sådan er det bare. Men nogle gange skal der lidt mere til, før det går op igen. Det er vigtigt at bevare gnisten, hvis jeres forhold skal holde.

Flirt med hinanden

Har du ikke flirtet med din kæreste, siden du prøvede at score ham? At flirte kan få din kæreste til at føle sig værdsat igen. Send ham et frækt blik, mens du børster tænder, rør ved hans arm, når du fortæller om din dag eller send en fræk besked til ham i løbet af dagen.

Brug mindre tid sammen

Det kan lyde mærkeligt, men hvis I er sammen 24/7 uden rigtigt at være sammen, kan det blive for meget. Se jeres venner, tag på café, og træn. Savn hinanden en gang i mellem.

3 Gå aldrig sur i seng

Eller irriteret for den sags skyld. Du ender sikkert med at vågne op og være irriteret på din kæreste uden at kunne huske, hvorfor. Løs de små problemer, før I går i seng eller let it go. Hvis I konstant går vrede i seng, så går det i længden ud over gnisten.

4 Husk komplimenterne

Prøv at komplimentere din kæreste mere, end du brokker dig. Når noget virkelig irriterer dig, så sig det, men vær sikker på, at det ikke skyldes, at du har en dårlig dag. Hvis du komplimenterer din kæreste, vil han sikkert også være mere lydhør overfor dig, når du gerne vil have, at han gør rent lidt oftere.

Du er din egen lykkesmed

Uden at du ved det, kan det være, at du lader dine frustrationer over job, studie og veninde gå ud over din kæreste. Find ud af, hvad der virkeligt irriterer dig, og gør noget ved det i stedet!

Mere om