5 sjove ting du burde opleve med din kæreste

author
Rebeca Pons

Det vil være godt for jeres forhold, hvis I oplever noget nyt sammen engang imellem, så der ikke går kedelig hverdag i den. Men ikke bare tilfældigt nyt – men lige præcis disse fem ting. Kom så i gang, I vil have en fest med det. Det er nemlig fem perfekte ting, du kan lave med din kæreste.

Overvind jeres frygt

Find ud af, hvad jeres frygt er og overvind den så sammen. Måske lyder det ikke særlig haha-sjovt, men når det er overstået, vil I elske, at I har gjort det sammen. Det vil styrke jeres forhold, og I vil være en sjov oplevelse sammen rigere.

Lav en hule

Det lyder måske barnligt – men don’t mock it ’till you try it.  Find alle jeres tæpper og puder frem og byg en hule i stuen. Det vil være den hyggeligste date ever, med jeres yndlignssnacks og yndlingsserie på Netflix, og mon ikke det fører til lidt voksenleg også? At bygge hule er fuldstændig undervurderet!

Tag på camping ude i det fri

Ja, du læste rigtigt. Camping. Intet bad, ingen blød seng og intet toilet. Det lyder måske ikke superromantisk, men det er det altså! I vil virkelig lære hinanden at kende i sådan en situation, og det er virkelig sjovt. Hvor romantisk er det ikke lige at kigge på stjerner i det fri?

Lær noget nyt

Det er lige meget, om det er et nyt sprog, at lave sushi, male, eller hvad I nu har lyst til at lære. Undersøgelser har nemlig vist, at når man lærer noget nyt sammen, bliver der udløst en god kemi mellem jer. Det føler I nok, der er i forvejen, men kan man få for meget god kemi? I lærer ikke kun noget nyt, men jeres forhold bliver også styrket. Det lyder muligvis som en rigtig kliché, men det skulle altså hjælpe!

Book et hotel tæt på jer

Det er virkelig fedt at tage på eventyr nye steder – og gerne langt væk fra hjem! Men du kan også tage på eventyr tæt på dit hjem, og stadig have en fantastisk oplevelse. Hvis dig og din kæreste føler, I har behov for at opleve noget nyt, men ikke har råd til at tage på den helt store ferie, så book et hotel tæt på jeres hjem og hold en lille mini-ferie. I kan enten være på hotelværelset hele dagen, og hygge jer big time eller tage ud og opleve nye steder i byen, ligesom I var på en rigtig ferie.