5 skøre ting, du og din kæreste gør, når ingen kigger

Vi gør alle sammen skøre ting sammen med vores kærester, når vi er alene hjemme sammen

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi har nok alle sammen en bestemt måde at vise os frem på i offentligheden. Vi sørger for at tage pænt tøj på, når vi skal på arbejde eller på studiet. Og vi opfører os “normalt”. Men ALLE har nogle skøre vaner, der kun kommer frem, når vi er alene hjemme. Jeg elsker for eksempel at sætte gamle hits med boybands på og slippe min rengøringsvanvid fri, når jeg er alene.

Og så er der de ting, vi gør sammen med vores kærester, når vi er alene hjemme sammen. For vi kan jo ikke være pussenussede, kigge hinanden dybt i øjnene og flette fingre HELE tiden. Nogle gange kommer de skøre sider nemlig frem. Se her, om du og din kæreste kender til nogle af punkterne med skøre ting, vi gør sammen, når ingen kigger.

1. Vals eller twerking?

Når ingen kigger, ELSKER I at danse med hinanden. Det kan være, I øver jer i at twerke til et bestemt Cardi B-nummer. Eller måske er I mere typerne, der danser en øm vals i køkkenet? Lige meget hvad, kigger naboerne nok lige en ekstra gang, hvis de ser jer danse gennem vinduerne.

2. Baron Von Ostemuffin

I har nogle helt VILDT åndssvage kælenavne til hinanden. Og de er selvfølgelig også lidt søde. Men hvis en af dine veninder opdagede, hvad du og din kæreste går og kalder hinanden, når I er alene, ville hun nok grine sin røv i laser.

3. No boundaries

Det er nok en smagssag, om man tisser med åben dør foran sin kæreste. Der er til gengæld mange andre ting, I gør foran hinanden, der måske egentlig er lidt grænseoverskridende. Du lugter måske til dit tøj for at se, om det lige kan klare en dag til, før det skal vaskes. Og han sidder måske med klør fem parkeret i bukserne, mens I ser Netflix.

4. Aaaaaaad

Og apropos ingen grænser: I er med garanti en lille smule ulækre. Og det er jo egentlig sødt nok, for det viser, at I er trygge ved hinanden. Men ville du sidde og presse bumser ud eller pille i indgroede hår foran fremmede? Nej, vel?

5. Sexy time!

Når du har været i et forhold i et godt stykke tid, går nyforelskelsen nok over. Da I begyndte at date, skulle der måske både stearinlys, rødvin og musik til for at sætte stemningen. Nu, hvor I er blevet trygge ved hinanden, kan du komme ud fra toilettet iført din yndlings-onesie og spørge: Skal vi bolle? Og din kæreste vil med garanti sige ja, for du er PRÆCIS lige så sexet i hans eller hendes øjne, som første gang, I havde sex.