5 tegn på, at han er the one

Der er nogle ret tydelige tegn på, at han er the one.

author
Søs Lytjohan

Er du sikker på, han er the one? Du er helt vild med ham, det kilder i maven, når du er sammen med ham, og du tænker på ham hele tiden. Men det er ikke nødvendigvis nok til, at han kan være the one. Han skal jo gerne være lige så forelsket i dig, som du er i ham. Vi har listet fem ting op, og er han sådan, så er det et ret godt tegn på, at han kan være the one for dig.

Læs også: 3 forestillinger om parforholdet, der ødelægger det

Han elsker at bruge tid med dig

Selvfølgelig skal han hygge sig med sine venner, spille PlayStation med dem og drikke en øl eller fem. Men når han har lyst til at bruge en hel weekend med dig og intet har imod at lade drengene om at drikke øl og være ude hele natten, så er det altså, fordi han nyder at være sammen med dig. Det er sådan, han slapper af og får energi til en ny uge.

 

Han vil dig det bedste

Når du er ked af det, er han ked af det. Noget af det værste, han ved, er at se dig græde. Det er ikke noget, du skal udnytte. Det er bare usympatisk at gøre … Men du skal være klar over, at det er noget, der går LIGE i hjertet på ham. Så når du ikke har det godt i skolen eller på arbejdet, så vil han gøre, hvad han kan for at fikse det, så du bliver glad igen.

 

Han inviterer dig med

Naturligvis er der noget, der hedder drengeaften en gang imellem. Men han elsker, når du er med. Han kan lide at vise dig frem til vennerne, han synes, du er sjov at have med, og drengene kan lige så godt lære det – for du kommer til at være der i maaaaange år. Mange ting er bare bedre, når du er med. Har I det sådan? Så ER det måske rigtigt, at han er the one.

 

Han er ikke bange for fremtiden

Det skræmmer ham slet ikke, når du snakker om ferier langt yde i fremtiden. Han glæder sig bare til alle de minder, I skal skabe sammen. Han vil tage en jordomrejse eller måske en bilferie ned gennem Østeuropa. En ting er sikkert: De næste par år skal I bruge ALLE jeres penge på rejser.

 

I vil det samme

Og nu hvor vi snakker om ferier i fremtiden, så er han heller ikke bange for de store ting i fremtiden. Hvad jeres børn skal hedde, hvordan I vil opdrage dem, drømmen om jeres egen familie, hvor I gerne vil bo og hvad I vil med livet. Vil I til udlandet en periode og arbejde? Alle de ting, synes han kun, er sjovt at snakke om. Måske er det ikke for sjov, når du tænker, han er the one.

Læs også: Derfor kan du have svært ved at finde en kæreste