Kan jeg sige det til min kæreste?

Kærlighed

5 ting du ville ønske, du kunne sige til din kæreste, uden du virkede psyko

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 12, 2016

Der er nogle ting, du kæmper for at holde inde, men som du inderst inde bare har lyst til at brage ud med. Problemet er bare, at det kan du ikke, med mindre du gerne vil virke helt igennem cray cray. Men hvor har du bare lyst til at sige dette til din kæreste, hvis du ikke virkede så psyko.

Hvem er den pige? Og hvorfor har du liket hendes instagrambillede?

Du har lyst til at sige det. Problemet er bare, at du afslører dig selv så. Han vil finde ud af, at du stalker ham i alt, hvad han foretager sig på de sociale medier. Èn ting er, at du gør det, men det behøver han jo ikke finde ud af endnu, vel? Du kender helt sikkert også de her situationer, hvis du elsker at tagge på de sociale medier. En anden ting er, at du burde have noget bedre at bruge din tid på.

Du løj i starten af forholdet, da du sagde, du godt kunne lide hans musiksmag

Der er bare den lille detalje, at du virkelig hader hans musiksmag. Den er helt igennem skrækkelig, og det var kun noget, du sagde for at score ham. Men nu er du tvunget til at høre på det hele tiden. Pis os’! Hvorfor skulle du også sige det?

Hvorfor er du hele tiden sammen med ham idioten?

Men der kommer ikke noget godt ud af at fortælle ham, at du ikke kan lide hans bedste ven, selvom du virkelig har lyst til at sige det. Du bliver vel bare nødt til at få det bedste ud af det. Der findes heldigvis råd, hvis du ikke kan lide din kærestes ven.

Du hader hans yndlings T-shirt

Den er bare på så mange punkter grim, men du vil ikke såre hans følelser ved at fortælle ham det. Og så ved du inderst inde godt, at du ikke han tillade dig at blande dig i hans tøj. Men for pokker, hvor er den grim.

Du vil gerne se en film færdig for en gang skyld

Førhen var det virkelig spændende, da I endte med at kysse (med mere) hele filmen igennem, men nu er du begyndt at være lidt irriteret over, at du aldrig får set en god film færdig. Kan vi ikke godt bare se film?

Mere om