5 ukreative første dates, som stadig sikrer dig den anden date

Det skal I lave på anden date

author
Rebeca Pons

Det kan godt være lidt svært at være helt vildt kreativ hver gang, man skal finde på den første date. Men faktisk behøver du slet ikke være så kreativ. Faktisk kan disse seks lidt halvdovne og ukreative dates være nok til, at du får den anden date i hus. Hvis du altså selv gider at se ham igen. Nu skal du høre hvorfor.

Gå en tur i parken

Det er meget klassisk, men det gør det ikke desto mindre til en god idé. Der er en grund til, at rigtig mange vælger denne type date. Det er lowkey, og det er nemt. Det kan både være romantisk, hvis du ønsker det, men det kan også være rimelig afslappende. I behøver ikke sidde at stirre hinanden i øjnene, og der vil hele tiden være noget at tale om. Når en date er nem som denne, er der større chance for, at alt går godt, og så er der større chance for, at anden date kommer til at ske.

Spil brætspil

Igen er denne dateidé ikke særlig nyskabende. Men hvorfor lave om på noget, der fungerer? Det, der fungerer så godt ved denne date, er, at den ikke er så højtidelig. Alle synes, det er sjovt at spille brætspil, og man bliver mindre nervøs under en date, når man har noget at tage sig til. Jo mindre nervøs man er, jo større chance er der for, at man får anden date i hus.

Grib en is

Det lyder måske corny, men hvorfor ikke gribe en is og spise den i en park? Eller indenfor, hvis det er koldt. Det er en hyggelig og low key måde at lære hinanden bedre at kende på. Plus, undersøgelser viser, at hvis man spiser noget sødt, så bringer det romantikken frem. Hvis I begge føler den romantiske stemning, får I helt sikkert lyst til at se hinanden igen.

Drive in bio

Mange tager i biografen, når de skal på date, men det er faktisk en virkelig dårlig idé, da I ikke har mulighed for at tale sammen. Men det er der derimod, hvis I vælger en drive in bio. I kan tale om lige det, I har lyst til, men I har også mulighed for at tale om de ting, I ser i filmen. Det skaber en god stemning, og når der er god stemning, er der større chance for, at daten er en succes, og der dermed kommer en til af slagsen.

En øl på din yndlingscafé

Det virker måske som en meget basic date. Noget, som alle gør, og det er meget muligt, at du ikke vil skille dig ud fra mængden med denne date. Men du har derimod mulighed for at virke lidt mere afslappet på daten. For når du er et sted, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor du har været mange gange før, er der større chance for, at du føler dig godt tilpas i situationen, og stemningen bliver derfor mindre anspændt. Når en date kører smooth, er der større chancer for, at der kommer en date nummer to.