6 datingscenarier, der ALDRIG sker i virkeligheden

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Du træder ud ad hoveddøren til dit gigantiske palæ, hvor gartneren heldigvis lige har klippet rosenbuskene og fejet indkørslen. En sort Rolls Royce triller frem og stopper op. Chaufføren træder ud og åbner døren for dig. På bagsædet sidder din date og er klar til at tage dig med på eventyr. Er det ikke sådan, de fleste dates fungerer? Eller … Hvordan foregår en date egentlig?

Hvis det er forestillingen du har om, hvordan en ægte date skal begynde, så er der sandsynlighed for, at du bliver overrasket. Men hvordan foregår en date så? Vi har samlet seks typiske myter om den perfekte date – som bare SLET ikke passer i virkeligheden.

Læs også: Findes ‘kærlighed ved første blik’ overhovedet i virkeligheden?

1. Den evigt romantiske trappesten

Det er, som om der bare SKAL være en trappesten involveret i begyndelsen af en ægte date. I samtlige film kommer Prins Slikhår marcherende ind i indkørslen og op på trappestenen, hvorefter han ringer på ringeklokken, der sidder på din kridhvide trædør. Men altså, hallo. Hvad så, hvis du ligesom bor på 5. sal i København? Så er virkeligheden nok nærmere, at han kommer prustende op ad trapperne med sine rygerlunger og forsøger at sige “hej”, hvilket nærmere lyder som “hhhhhhhj”, fordi han er så forpustet.

2. En karet i guld

Forestiller du dig ikke også lidt, at han henter dig i sin guldkaret? Eller måske bare i en nyvasket Mercedes? I de fleste tilfælde er der nok ikke engang et køretøj involveret. Måske bliver du hentet af en Christianiacykel … Hvis du er heldig. Eller også må I bare tage bus 5C, når I skal på Maccen.

Læs også: 14 kvinder fortæller om de bedste spørgsmål, de har fået af deres date

3. Roser og rosé

En ægte date medbringer SELVFØLGELIG en rød rose og en flaske rosé, ikke? Men helt ærligt. Hvor mange kender du i virkeligheden, det er sket for? Det er nok nærmere en sharwarma og en slavevodka. Hvis du er heldig.

4. Stearinlys og kødboller

Og så er der det der klassiske scenarie, hvor du forestiller dig de menneskelige udgaver af Lady og Vagabonden. Hvor I triller en kødbolle rundt på tallerkenen. Og hvor stearinlyset blafrer stille i vinden. Virkeligheden er nok nærmere, at han triller rundt med sine egne to “kødboller”, imens du forsøger at finde ud af, hvor fanden man tænder lyset i hans soveværelse, fordi du synes, han er lige frisk nok.

Læs også: Sådan lærer du ham ægte at kende på første date

5. Et farvelkys – på kinden

Når der er blevet trillet rundt med kødboller og slavevodkaen er drukket, tænker du måske, at NU får du et forsigtigt kys på kinden, inden I tager afsked. Det er vel meget normalt, efter at I har delt kropsvæsker de sidste fire timer? Men det ser ud til, at hans udgave af et blidt kys på kinden er et hårdt klask i røven.

6. Det søde gensyn

Dagen efter jeres date, venter du måske på det der opkald, hvor han ringer og spørger, om I skal ses igen og gå i biografen. Men du må vente længe, for du er blevet ghostet – og hvad fanden gør du så ved det?

Mangler du inspiration til en date? Så læs om disse fem ukreative dates, der med garanti vil blive en succes alligevel.