6 fyre afslører, hvornår de synes, en pige har kærestepotentiale

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Advarsel! Du kommer ikke til at kunne være i din krop af bare BEGEJSTRING over, hvor SØDE de her afsløringer er. I en tråd på Reddit fortæller seks fyre nemlig, hvad de kigger efter, når de skal finde ud af, om de vil være kærester med en pige.

Fyrene fortæller nogle virkelig søde ting, og det får os altså til at tænke, at de er en del blødere, end det vi ofte går og mistænker dem for at være …

Læs også: HER møder du højst sandsynligt din kommende kæreste

1 Vis MASSER af følelser

“En pige, der ikke kan skjule, hvor glad hun er for at se mig, og hvor ked hun bliver, når jeg går. Altså, det skal være sådan VIRKELIG tydeligt.”
HumanInstincts

2 Vær gerne MEGAfjollet

“En, der ikke er bange for at være fjollet. Enhver pige, der ikke er bange for at gøre dumme ting for sjov, har mit hjerte i et splitsekund.”
heygiggle_arts

3 Skal være betænksom OG modig

“Når hun behandler alle pænt, men alligevel ikke er bange for at sige fra, hvis der er nogen, der behandler hende grimt.”
AV8ORboi

Læs også: Denne type fyr bliver vild med dig ifølge dit stjernetegn

4 Hvis du er bekymret, er det godt!

“Jeg vil gerne finde en pige, der bekymrer sig om mig. Måske virker det mærkeligt. Man er sød og høflig mod en fremmed, men man bekymrer sig ikke for dem. Hvis du bekymrer dig for mig, betyder det, at min smerte er din smerte, og min glæde er din glæde. Den tanke kan jeg godt lide.”
ih8pod6

5 Sæt mig på plads, tak!

“Hvis hun kan sætte mig på plads. Hvis en pige tør være HELT ærlig og sætte mig på plads, finder jeg hende attraktiv med det samme. Det viser nemlig, at hun er klog, sjov og villig til at påpege alt det, som jeg gør, der er dumt.”
BlainHill

6 Ikke bare et smil

“For mig er det vigtigt, at hun har et dejligt smil. Ikke bare et smukt smil, men et oprigtigt smil. Et ægte smil. Hun skal også helt oprigtigt bekymre sig for andre. Det kan jeg ikke stå for.”
Sunset_Bleu

Ej, men det er jo bare de sødeste svar nogensinde. De seks fyre viser i hvert fald, at de kigger lidt dybere end udseendet, når de skal finde ud af, om de vil være kærester med en pige.

Læs også: Derfor siger man, at kærlighed gør blind