6 grunde til, at kærlighed på jobbet er en dårlig idé

Der er nogle ting, der er ret dumme ved at have en affære på jobbet

author
Emilia Jacobsen

Nå ja, hvis du ikke selv har været der, har du sikkert været vidne til det – kærlighed eller måske endda en affære på jobbet. Kærlighed er en god ting, og det kan det selvfølgelig også sagtens være på jobbet, meeeeen der kan nu også være et par eller flere dårlige ting ved det. Bare læs med her.

1 Effektivitet

Hvem elsker ikke at være nyforelsket? En nyforelskelse kan gøre dig helt skør i bolden og få dig til at tænke på alt andet end arbejde. Hvis I så arbejder samme sted, så står det endnu værre til, for så ser I hinanden hele dagen. Og hvad betyder det? Det betyder, at det kan ses på effektiviteten af dit arbejde. Dine arbejdsopgaver bliver mindre spændende, for lige derovre sidder han, og det er da tusinde gange sjovere at stirre på ham. Desuden kan du ikke gøre for det. Du falder helt automatisk i staver og kan sidde og stirre i mange minutter ad gangen. Din chef er nok ikke helt enig i, at det der med nyforelskelse er en dejlig ting…

2 Fællessnav

Det er vel nok sødt af jer, at alle jeres kollegaer må være vidner til jeres snav dér midt på gulvet. Kollegaerne kan vel egentlig lige så godt sætte sig i en rundkreds om jer og klappe i takt? Stop jer selv! Det er altså lidt som at være tilbage til de helt unge dage, hvor det var sejt at vise, at man havde en kæreste. Det er da også bare supersejt, men hold det for jer selv, tak.

3 Kopirummet

Det er ih og åh så spændende med det her kærlighed på jobbet, for det skal jo sikkert holdes lidt hemmeligt. Det pirrer jer, og I mødes sikkert nogle gange i kopirummet for at hygge lidt. Men hey, det er knapt så fedt for den kollega, der en dag åbner døren og ser, hvad der foregår. For det første er det nok en god idé at holde alt det hanky panky i hjemmet. For det andet skal du måske overveje, om du udelukkende er gået ind til det her forhold, fordi du synes, det er spændende og pirrende med alt det nye, der sker, og alle hemmelighedskræmmerierne.

4 Jalousi

Desværre, og ja, det var desværre, kan du hele tiden holde øje med ham. Det burde være en god ting, for hvor skønt er det ikke lige at kunne kigge på ham, du er forelsket i hele tiden? Tjo, men til gengæld kan du også holde øje med alt andet. Du ser pludselig, hvordan han snakker med hende fra Analyse. Og åh Gud, hvorfor skal han overhovedet have et møde med hende den blonde fra Marketing? Kyssede han lige hende der på kinden? Eller var det bare et håndtryk? Du bliver sindssyg af det, og selvom du måske aldrig har set dig selv som den jaloux type, så er du i hvert fald blevet det nu.

5 Sofahygge

En god film, popcorn, sofaen og så en dyne – det er opskriften på den perfekte aften med kæresten derhjemme. DERHJEMME blev der sagt. Lad være med at mødes i sofaen på arbejdet over en kaffe for at snakke om, hvad I gør med hunden på lørdag, når I skal hen til hans forældre. Og hvor gammel er det nu nevøen bliver? Og hvad skal I købe i gave? Åh, hvem skal købe gaven? Én ting er, at I højlydt snakker om private sager, en anden ting er, at det let kan ende ud i en åndssvag diskussion, som alle jeres kollegaer nu er en del af.

6 Akavet

Tænk engang, hvis du kom til at sende en mail til den forkerte? Hvis du rigtig havde planer om at sende en sød, lille, fræk besked til ham, finder hans mail frem, og så kommer du til at sende den til alle. Eller din chef. Eller… Ja, løbet er allerede kørt. Det ville da være det mest akavede! Og endnu værre er, hvis I slår op. Så skal I gå op og ned ad hinanden og se hinanden hver dag. Det er vist ikke lige det, man har lyst til med en eks, vel? Uf, nogle akavede situationer, der kunne opstå.