6 grunde til, at valentinsdag er overvurderet

author
Emilia Jacobsen

Så er dagen her snart. Den dag, singler gruer hvert år. Den dag, der er SÅ crazy i USA. Den pokkers valentinsdag. Altså, hvorfor er den der overhovedet? Det er virkelig rart og skønt at fejre kærligheden, men hvorfor i alverden gøre det på en enkelt dag? Vi burde da faktisk gøre det hver evig eneste dag. Ja, ja slap nu af, ikke at vi behøver at gå på date hver dag, men bare små ting hver dag, der fejrer kærligheden.

Lad os se på, hvorfor denne dag i kærlighedens tegn er så overvurderet.

1 Alle får jo det samme lort

Come on, vær lige lidt mere original. Blomster og chokolade, really? Billeder af de samme gaver selvfølgelig i farven rød og gerne hjerteformet florerer overalt på de sociale medier, og vores øjne bliver helt trætte af at se det samme igen og igen.

2 Der burde ikke kun være én dag dedikeret til kærligheden

Som sagt – helt ærligt, hvordan kan det så være, at der skal være én bestemt dag til at fejre kærligheden? Hvad med alle de andre dage på året? Der er altså et eller andet ved at vise kærligheden, når man mindst venter det, der er bedre, end når man rent faktisk ved, det kommer. Så spred kærligheden ud over det hele. Prøv engang ikke kun at lave noget specielt tirsdag på valentinsdag, men i stedet spred det ud over hele ugen!

3 Det får singlerne til at føle sig udenfor

Ak ja. Kærligheden fejres mellem par. Tak for lort. Godt, vi har veninder og familie – eller bare godt, vi har os selv, det rækker faktisk ret tit. Kærlighed er vel kærlighed. Se selv:

4 Det skaber unødvendig stress

Om det så er dig eller din kæreste, der bliver helt stresset over dagen, så sker det højst sandsynlig for en jer. Din kæreste bliver måske presset over at skulle præsterer ud over det sædvanlige på den specifikke dag, mens du måske bliver presset over, om han mon har tænkt på, at det er valentinsdag. Slaaap nu af – faktisk er den her tirsdag ligesom alle andre tirsdage!

5 Det er bare en god anledning for butikker at tjene penge

I får blot det ud af det, at I hjælper alle butikkerne med at få den største omsætning på året!

6 Dagen handler mere om at vise sig frem end at vise kærligheden

Altså, der er jo nærmest alligevel INGEN, der egentlig ved, hvorfor valentinsdag er til. I dag handler det meget mere om, at folk gerne vil vise sig frem – vise deres lækre, romantiske gaver. Fokus er materielle ting og ikke så meget selve forholdet. Æv.

Kilde: popsugar.com