6 komplimenter, du skal give din kæreste

author
Emilia Jacobsen

Vi snakker altid så meget om, at han er dårlig til at give komplimenter, og hvad det betyder, når han ikke giver dig komplimenter, men hvad med omvendt? Er du selv god til at give din kæreste komplimenter? Der findes forskellige kærlige måder, du kan sige tak på til din kæreste, men hvilke komplimenter ville han mon blive glad for at få. Det ved du helt sikkert bedst selv, for det er jo dig, der kender ham, men det er altid rart med gode forslag, og dem får du lige her.

Du ser lækker ud i dag

Lige så snart du tænker tanken, at han egentlig ser en tand bedre ud i dag, så sig det! Tænk på, hvor glad du selv ville blive, hvis han sagde det til dig. Det er helt klart gengældt.

Du er meget dygtig til …

Har han lige sat en lampe op i lejligheden? Er han den vildeste på fodboldholdet? Har han lige scoret et 12-tal? Det kan være anything. Har han gjort noget, du synes, er sejt, så ros ham for det.

Du får mig til at grine

Han ønsker da helt klart, at du griner af hans åndssvage jokes. Og det viser også en masse, når du så griner af dem. Men det er også en god idé faktisk at fortælle ham, at du synes, han er ret så sjov. Med mindre du virkelig ikke ønsker flere dårlige jokes fra hans side…

Jeg føler mig tryg hos dig

Det her kompliment får ham til at føle sig som en rigtig mand. Du elsker sikkert at være lilleske og føler dig så tryg i hans nærvær, og det er så rart for ham at få at vide. Macho, macho!

Du har fået tykkere hår

Altså hvis din kæreste har måne eller er skaldet hjælper det her kompliment nok ikke så meget. Men enhver mands mareridt må være at miste håret, og hvor glad tror du så ikke lige, han bliver for at få at vide, at det modsatte er ved at ske. Det gør heller ikke noget at fyre en lille hvid løgn afsted omkring det. No worries.

Det, jeg beundrer mest ved dig, er …

Find den egenskab ved ham, du beundrer allermest, og fortæl ham så om det. Komplimentet går lidt dybere, men det er noget af en anderkendelse, og han bliver helt sikkert ekstatisk over at få det at vide fra dig.