overlevede utroskab

Kærlighed

6 kvinder afslører, hvordan deres forhold overlevede utroskab

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den maj 30, 2018

Har du hørt om nogle, hvis forhold overlevede utroskab? Det er ofte en klar grund til, at et forhold går i stykker, men sådan behøver det faktisk ikke at være. Mange par gennemgår utroskab, hvorefter de bliver i forholdet.

Det er svært at beslutte, hvad der skal gøres, hvis der opstår utroskab i dit forhold. Skal du ud af det, eller skal du blive og kæmpe for jer. Der findes også forskellige grader af utroskab, som kan være afgørende for, om forholdet har en chance efterfølgende. Her beretter seks kvinder om, hvordan deres forhold overlevede utroskab.

Stædig kamp for kærligheden

“Det var brutalt og forfærdeligt. Jeg troede på ingen måde på, at han kunne finde på det. Vi havde regelmæssig sex, havde begge et job og var ved at opdrage vores fantastiske børn sammen. Vi levede egentlig et helt typisk liv.

Det var en stærk stædighed, der gjorde, at vores forhold overlevede utroskab. Vi indså begge, at en affære på seks måneder ikke skulle have lov til at ødelægge et forhold på 25 år. Det var værd at kæmpe for kærligheden.

I dag er det seks år siden, og jeg vil altid huske det. Det er selvfølgelig en dyb smerte, som nok vil have en lille, bitte plads i mig altid. Men det forhold vi har nu, er meget mere ærligt, forstående og afklaret. Jeg har lært at stole på ham igen, og han har lært at være mere opmærksom på mine behov.”