Bedre forhold

Kærlighed

6 måder I kan gøre jeres forhold stærkere på

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 30, 2016

Hvis du ønsker, at du og din kæreste skal være sammen for altid, så vil det være hårdt arbejde. Det sker ikke bare af sig selv. Men der er meget I kan gøre, for at I har den bedste chance for at holde, og det kræver faktisk ikke så meget af jer i hverdagen. Så nemt kan I få et bedre forhold.

1 Drop elektronik i sengen

Så snart elektronikken bliver hevet med i sengen, ryger noget andet ud. Nej, her taler vi ikke om en dildo til at pifte sexlivet op med, men om telefonen. Når først I begynder at ligge med hver jeres telefon, inden I skal sove, ryger intimiteten ud. I behøver ikke knalde hver eneste aften, men brug den sidste tid inden I skal sove, på at putte eller noget så enkelt som at tale sammen.

2 Vær 100 procent ærlige over for hinanden

Jo bedre I kender hinanden, desto stærkere er jeres forhold. Det kan godt være, der er nogle ting, som er svære at indrømme, men hvis det er en stor del af, hvem du er i dag, så bliver I kun stærkere, hvis han kender til det, for han vil få en langt større forståelse for, hvor skørt du opfører dig nogle gange. Nej, du behøver ikke fortælle om dengang, du fik mega tyndskid, og måtte skide bag et skur. Den information kan han nok godt leve uden.

3 Lav ting hver for sig

Det lyder måske lidt mærkeligt, at I skal lave ting hver for sig, for at få et stærkt forhold. Men det er det faktisk på ingen måde, hvis man ser rigtigt på det. Hvis I ikke kan tage af sted til noget, uden at den anden bliver jaloux eller sur, så holder det ikke i længden. Det er vigtigt at kunne lave noget hver for sig. Det er sundt at savne hinanden, det gør jer kun stærkere, og I vil sætte endnu mere pris på jeres tid sammen, når I ses.

4 Hold ikke tilbage med komplimenterne

Man er sin egen største fjende, og hvis man spørger sig selv, er man sjældent god nok. Derfor er det vigtigt som kæreste, at være den, der fjerner de tanker, ved at huske at rose og komplimentere hinanden. Heldigvis er det meget nemmere som kæreste, at se hvor godt den anden klarer det, end hvad man selv kan. Så det er vigtigt at holde hinanden oppe med ros og komplimenter.

5 Stop aldrig med at gå på date

Nej, ikke med andre selvfølgelig – med hinanden. Hvis I tager på små hyggelige dates, er det den perfekte måde at holde gnisten i live. Et gnistfyldt forhold er et stærkt forhold. Det behøver ikke at koste noget, en picnic i parken er virkelig undervurderet.

6 Tag på ferie sammen så ofte I kan

Når I er på ferie, kommer I i nogle situationer, I ellers ikke ville være havnet i herhjemme. I lærer derfor hinanden endnu bedre at kende, og finder ud af, I er et team, når I kommer ud for udfordringer på rejsen. I får også en masse gode oplevelser med i jeres fælles rygsæk, som er godt for forholdet at kunne se tilbage på.

 

Lyder det ikke nemt at få et bedre forhold?

Mere om