Der er romantik i luften

Kærlighed

6 romantiske ting du kan gøre for en fyr

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 1, 2017

Det er så skønt, når der er romantik i luften, og vi piger lyver vist, hvis vi siger, at vi ikke bryder os om, når en fyr gør romantiske ting. Men hey! Har du nogensinde tænkt over, at fyrene nok også synes, det er lidt fedt, hvis du gør noget romantisk for dem? Det behøver vel ikke kun at være dem, der tager teten hver gang? Du behøver ikke kun være romantisk, hvis du føler, du skylder ham noget – næh, just do it når som helst. Klik videre, og find ud af, hvilken eller hvilke romantiske gestusser du vil udføre for ham.

1 Boys boys boys

Når du tænker på, at der skal være romantik i luften, tænker du nok ikke umiddelbart, at andre fyre skal involveres. Men det at være romantisk er ikke kun, at du og fyren skal sidde og kigge hinanden i øjnene en hel aften. Næh nej, for det er nemlig vanvittig romantisk, hvis du gør noget for ham, som han bliver megaglad for og vil sætte stor pris på. Derfor kan du sagtens være romantisk ved at invitere hans venner over, så de kan have den ultimative boys night.

Hvis de plejer at spille FIFA, når de er sammen, arrangerer du en aften med FIFA, snacks, drikkevarer og snasket junk. Hvis de er mere til Sci-Fi filmhygge, så er det det, du fokuserer på. Skab den bedste stemning for gutterne, og smut så hen til dine veninder.

 

Mere om