6 situationer, du kender, hvis din kæreste snorker

Hvad skal jeg gøre ved at min kæreste snorker?

author
Rebeca Pons

Har du en kæreste, der snorker? Og ikke bare snorker, men som i at hele lejligheden ryster, fordi han snorker så højt? Så ved du, hvor irriterende det er. Du kender nemlig alle disse seks situationer.

1 I starten syntes du, det var meget sødt

Men nu har I været sammen i noget tid, og nu forstår du sleeet ikke, hvordan du kunne have syntes, det var sødt. Alt det søde er long gone, og nu er det bare pissehamrende megairriterende. SØDT!? Der er intet sødt over det brummende monster, der dukker op i ham hver nat. Men irriterende!? Det kan du gå med til, det er.

2 Du prøver at falde i søvn før ham

I ren desperation for at få en ordentlig nattesøvn, prøver du at falde i søvn før ham. Men gang på gang formår han at falde i søvn før dig, og hvis du er så heldig at falde i søvn før ham, så vågner du alligevel midt om natten, fordi han vækker dig med sin høje snorken. Når det er rigtig vigtigt, at du får en ordentlig nattesøvn, går du i seng før ham, men det føles også bare så uromantisk.

3 Du har prøvet alle tænkelig tricks

Dine veninder er søde til at komme med forslag til, hvordan I kan få hans snorken til at stoppe. Har du prøvet at vende ham ryggen? Ja. Har du prøvet at holde ham for næsen? Jeps. Har du prøvet at sove med ørepropper? Endnu engang ja. Der findes ikke et trick, du ikke har prøvet, og du har gennemsøgt hele google flere gange for at finde nye tips og tricks. Men intet af det hjælper på, at din kæreste snorker.

LÆS OGSÅ: 6 irriterende situationer, du kender, når du og din kæreste deler seng

4 Sofaen er din anden seng

Du er endnu engang blevet vækket af hans skrækkelige snorken, der nærmest har fået sengen til at ryste. Efter at have prøvet samtlige tricks på ham må du give op og slæbe din trætte krop og dyne ind på sofaen, så du i det mindste kan få et par timers ordentlig søvn, inden du skal op. Du kan efterhånden ikke huske, hvor mange gange du rent faktisk har sovet på sofaen.

5 I har skændtes over det

I dyb frustration har du snerret af din kæreste, fordi du har følt dig så magtesløs over ikke at kunne få en ordentlig nattesøvn. Du forstår ikke, hvorfor han ikke bare for fanden kan stoppe med at snorke. Det kan vel for pokker ikke være så svært? Når du er træt og tvær, glemmer du, at det ret svært at stoppe med at snorke. For ellers havde han jo bare gjort det. Han gør det ikke for at genere dig, selvom det generer dig big time.

6 Gå nu til lægen!

Det er en sætning, du op til flere gange har kastet i ansigtet på ham, når du har været ekstratræt af hans snorken. Du føler, I har prøvet alt, og nu er du bare nået dertil, hvor du ikke kan se en anden udvej. Det kan ikke passe, at du aldrig mere kommer til at sove ordentligt. Du tænker, at det ikke er normalt at snorke så meget og så højt. Hvad har du dog gjort for at fortjene dette?