6 situationer du kender, når du er wingwoman for din singleveninde

Singleveninder

author
Emilia Jacobsen

I er i byen – dig og din veninde. Hun er single, du er ikke. Derfor gælder den uskrevne regel: Du skal agere wingwoman for din singleveninde! Som wingwoman er du nødt til at ofre dig lidt og måske bevæge dig ud i situationer, du ikke nødvendigvis synes, er de fedeste.

1 Du hænger på ham den kiksede ven

Din veninde har fundet en fyr, hun synes er sød, og han har selvfølgelig en ven. Hvem mon er bedre end dig til at underholde vennen? Ingen. Men at vennen er den mest dødssyge, røvkedelige og grimmeste starut, du nogensinde har mødt, havde du ikke set komme! Som wingwoman har du dog et ansvar, og du er derfor stuck med den kiksede ven resten af aftenen – hvad man ikke gør for sin veninde…

2 Du har funktion som taskeholder og sædevarmer

Din veninde skal ud at danse med sin flirt, din veninde skal ud at ryge med sin flirt, din veninde skal… på toilettet med sin flirt – hun skal mange steder, og der sidder du tilbage og sørger for, at ingen tager jeres pladser, og at ingen smutter med hendes taske.

3 Ingen gratis drinks

Mens din veninde kvit og frit får den ene drink efter den anden af sin flirt, er du nødt til selv at hive dankortet frem, hver gang du er tørstig. Fyren vil score din veninde, så derfor er det ikke nødvendigt for ham at spilde sine penge på dig. Men som wingwoman burde du her tage tyren ved hornene og få din veninde væk fra ham – en god fyr skal også tænke på veninderne!

Det akavede tredje hjul på dansegulvet

Din veninde hiver dig med på dansegulvet – YES, nu skal I fyre den af! Men meget hurtigt er du uden for din venindens interessefelt, for der var sørme en fyr, der var meget vigtigere. Pludselig ved du ikke rigtig, hvor du skal gøre af dig selv. Du prøver at danse lidt med, men det bliver kun endnu mere akavet og kikset. Og så sker det, musikken skifter og bliver slow beat. Så er det tid til at komme væk, men stadig huske at være inden for rækkevidde – du er trods alt wingwoman i aften.

5 Fyren flirter mere med dig end din veninde

Åh åh, den her situation må bare IKKE ske! Din veninde har udset sig en fyr, og de falder i snak og flirter. Det rare for dig er, at du for en gangs skyld også er med i samtalen og også får serveret gratis drinks. Men efterhånden går det op for dig, at din veninde ikke siger et ord, og at snakken nu kun er mellem dig og fyren. Oh no, han er mere vild med dig end med hende. Det må stoppes, og det er med det samme – væk med ham!

6 Ensomhed og succes

Din veninde har scoret! Og nu sidder hun der ved din side. Hun savler. Han savler. De snaver. Og de snaver meget og længe. Du ved ikke, hvor du skal kigge hen, eller hvad du skal foretage dig, og du bliver pludselig meget ensom. Men hey, det er faktisk nu, det er tilladt for dig som wingwoman at smutte. Your job is done!