6 tegn på, at han I VIRKELIGHEDEN ikke er klar til et forhold

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Følelsesmæssigt er du det rette sted. Uddannelsen eller karrieren kører. Du mangler bare manden. Og selvom du vælger fyre, som udadtil burde være samme sted som dig, så holder det ikke. Han er simpelthen ikke klar til et forhold. Men hvorfor? Ifølge eksperterne kan det skyldes umodenhed. Ved at følge disse seks råd kan du spotte, om din date er moden nok til et forhold. Det skriver Bustle.

Læs også: 5 spørgsmål, du skal stille for at være sikker på, om han VIRKELIG er den rette

1. Behovet for opmærksomhed

Dit crush vil være sammen med dig HELE TIDEN. Det kan selvfølgelig være et tegn på stormendeforelskelse. MEN hvis din date har svært ved at acceptere, at du har behov for at lave andet end kun at tilbringe tid med ham, så er det problematisk. Modne mennesker forstår, at man har brug for alenetid. Så læg mærke til dette tegn på umodenhed og egocentrisk opførsel. Det kan skabe konflikter for jer i et fremtidigt forhold.

2. Eks’en

Taler dit crush MEGET om sin eks? Overvej, om det skyldes, at han ikke er kommet videre. Måske er det, fordi der stadig er følelser i klemme. Men det kan også være et tegn på umodenhed.

Læs også: Gør denne ENE ting, og kom hurtigere over din eks

3. Bebrejder andre

“Det er ikke min skyld. Det er alle de andres …” Bebrejder dit crush altid alle andre for sine problemer? Personen hverken vil eller kan se sin del af skylden. Istedet fokuserer han på, hvad alle andre har gjort forkert. Selv de mindste ting, som at komme for sent, kan bortforklares som andres skyld. Dette er et KÆMPE tegn på umodenhed.

4. “Hvad?”

Har dit crush svært ved at lytte og fokusere på, når andre snakker? Måske personen bare er distræt eller dårlig til at kommunikere. Du kan spotte et tegn på umodenhed, hvis han er for selvoptaget til at lytte til, hvad andre har på hjerte.

5. Spiller spil

En tegn på umodenhed kan ses i personens adfærd. “Leger dit crush med dig – for eksempel ved ikke at dukke op til jeres aftaler? Eller reagerer han med passiv-aggressiv opførsel, overdrevet jalousi eller viser manglende respekt for grænser? Så vær på vagt. Det er alt sammen tegn på, at personen ikke er klar til at være i et sundt forhold.

6. Selvcentrerede aktiviteter

Hvad dit crush fylder sit liv op med, siger utroligt meget om personen. Er han ALTID sammen med vennerne? Har han svært ved at give dig opmærksomhed, når I er sammen? Eller lægger han ALDRIG sin telefon væk? Så er det tydelige tegn på umodenhed.

Modenhed er faktisk hverken afhængig af alder eller livssituation. Så idéen med at gå efter en fyr som er ældre end dig, er ikke nødvendigvis vejen frem til et lykkeligt forhold. Det behøver nu ikke at være en dårlig ting … Tænk bare på, hvor mange lækre fyre, du har sorteret fra på grund af, at de var et par år yngre. I stedet for at fravælge fyre på grund af alder, så kan du måske bruge disse tricks til at spotte, om han er klar til et forhold.

Læs også: HER er grunden til, at du altid ender med at tage ham tilbage, som har såret dig