Kærlighed

6 tegn på at din ekskæreste ikke er ovre dig

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den april 20, 2017

Måske er du en af dem, der på ingen måde savner din ekskæreste. Du er glad for, I ikke længere er sammen, og du får det næsten helt dårligt i kroppen, når du tænker på, at du engang har været sammen med det fjols – badr!

Eller også savner du din ekskæreste, og ville ønske I fandt sammen igen. Under begge omstændigheder, ville det da være meget fedt at kunne læse tegnene og finde ud af, om din ekskæreste ikke er ovre dig. Det kan du her.

Han dater piger, der ligner dig

Det kan godt være, at han dater andre piger, men det betyder ikke, at han er ovre dig. For hvis han dater piger, der ligner en tro kopi af dig, så er det blot fordi, han ville ønske, at det rent faktisk var dig.

Han sender beskeder til dig, når han er fuld

Han er ude og have det sjovt sammen med sine venner og alligevel tænker han på dig. Fordi han er fuld, kommer alle hans sande følelser ud, og det er, at han savner dig. Derfor er det en umulig opgave ikke at skrive til dig. Det kan godt være, at han bare har skrevet et eller andet random og mærkeligt. Indholdet er ikke så vigtigt, bare det at han har skrevet til dig er nok.

Han unfollow’er dig på de sociale medier efter noget tid

Det er en meget naturlig reaktion at unfollow hinanden, lige når man går fra hinanden. Men hvis han først gør det efter flere måneder, er det fordi, han ikke er ovre dig, og det er for hårdt at se, at du er kommet videre. Ellers havde han gjort det med det samme. Hvorfor lige nu så? Han er ikke kommet videre, og bliver derfor nødt til at fjerne alt med dig, så han kan.

Han bruger stadig jeres interne jokes

Når han ser dig eller tager kontakt til dig, bruger han stadig jeres interne jokes. Han kan endda finde på at skrive til dig ud af det blå, hvis han har set eller andet, som I plejede at grine over sammen. Han kommer måske endda til at kalde dig skat, og det er fordi, han inderst inde stadig føler, at du er hans skat.

Han bruger mange kræfter på at virke glad

Som i ufattelig mange kræfter. Han vil nemlig gerne fremstå som om, at han er ovre dig. Men hvis han har et så stort behov for, at du skal se, at han har det godt, så er det fordi, han på ingen måde har det godt. Han savner dig nemlig og er slet ikke ovre dig.

Din sjette sans fortæller dig det

Din mavefornemmelse siger, at han ikke er ovre dig. I har været kærester, og derfor kender du ham så godt. Du kan bare fornemme et eller andet. Bitte små tegn der fortæller dig, at han ikke er ovre dig. Du har svært ved at sætte en finger på hvad det er, men du kan bare fornemme det. Ofte har ens mavefornemmelse ret, så mon ikke, det også gælder her?

Mere om