6 tegn på at han er den jaloux type

Er han jaloux?

author
Rebeca Pons

Jalousi kan ødelægge et forhold fuldstændig. Det er helt okay at være lidt jaloux, men det er ikke godt for jeres forhold, hvis en af jer ikke kan styre sin jalousi. Her finder du tegnene på, at din nye kæreste er den jaloux type.

Der er ting du ikke må for ham

Okay, dette er et virkelig dårligt tegn. Er der venner, du ikke må tale med? Må du ikke længere gå ud med pigerne? Og kommer han med en eller anden dårlig undskyldning til hvorfor?  Det er okay, at være lidt jaloux, men det holder ikke, hvis han sætter begrænsninger for dig. Det er ikke meningen, at du skal gå så meget på kompromis, at der er ting du ikke længere må for ham.

2 Han skriver hele tiden til dig

Du tænker måske, at det er rigtig sødt, at han skriver til dig hele tiden. Vi har allesammen kendt en fyr, der var virkelig dårlig til at svare tilbage, og så begynder man jo ikke at brokke sig, når man endelig har fundet en fyr, der skriver hele tiden. Men faktisk kan det betyde, at han er jaloux, og hele tiden vil tjekke op på dig, for at vide hvad du laver, og derfor ved, at du ikke er sammen med andre fyre. Hvis han hele tiden har behov for at tale med dig, kan det betyde, at han er usikker på sig selv.

Han bliver ofte i dårligt humør ud af det blå

Vrede og jalousi går ofte hånd i hånd. Får han sure opstød, når du fortæller om noget sjovt, der skete på arbejde? Jamen, så er det nok fordi, din mandlige kollega var inkluderet i historien. Bliver han pludselig sur i sine SMS’er, når du er i byen med pigerne? Igen, 100 procent jalousi.

Han har ikke mange venner

Det er selvfølgelig ikke 100 procent sikkert, at bare fordi, han ikke har hundredevis af venner, at han er megajaloux. Men der er en større risiko for, at han kan være jaloux, da han er mere afhængig af dig, da han ikke har mange andre i sit liv.

Han sammenligner sig selv med andre

Har han tendens til at synes, at alle andre er bedre og pænere end ham selv? Jalousi hænger ofte sammen med dårligt selvværd, og hans selvværd er tydeligvis ikke på toppen, når det er nødvendigt at sammenligne sig selv med andre.

6 Han vil have at tingene går hurtigt

Hvis I lige er blevet kærester, og han allerede taler om, at I skal giftes, eller han allerede er klar til at flytte ind, er det fordi, han har behov for, at alle ved, at det er jer to. Det er godt, hvis han bare gerne vil have, at I skal være sammen for evigt. Men virkelig skidt, hvis det blot er fordi, at andre ikke må få dig.