6 ting, du kan genkende, hvis din kæreste er en nørd

author
Emilia Jacobsen

En nørd forbindes ofte med noget negativt, men men men det er bare det sidste, det er. Det er skam blot en person, der er virkelig opslugt af et emne eller område, og som ved en heeeelt masse om det. Hvis din kæreste er en nørd, forstår du helt sikkert nedenstående ting.

LÆS OGSÅ: 9 fyre fortæller, hvad de egentlig er ligeglade med i et forhold

1 Han bruger mere tid med bøgerne end fjernsynet

…med mindre det er dokumentarfilm selvfølgelig. Hovedet er seriøst begravet i bøgerne, og du kan altid finde ham ved skrivebordet. Er han sportsnørd er det nok en anden sag. Så er han garanteret at finde foran flimmerkassen, klar med tilråb, og hvad han nu ellers kan finde på.

2 Han har altid meget at fortælle dig

…og det handler selvfølgelig altid om hans interesseområde. Det er den ene historie efter den anden, og ret meget af det er altså ret interessant. Måske er det også måden, han fortæller det på? Han lever sig virkelig ind i det og fortæller det med passion i stemmen.

3 Du ved altid, hvad du skal give ham i gave

…det skal nemlig have noget at gøre med det emne, han nørder rundt i. Så hvor svært kan det være? Der har du altså trukket en vinder.

4 Han ville helt klart være en af dine livliner i ‘Hvem vil være millionær?’

…for han ville kunne svare på alt om emnet. Hans interesseområde dukker garanteret op som spørgsmål, og så ved du det enten selv, fordi han engang har fortalt dig det, eller også kan du bare gribe knoglen og bruge ham som livline. YES, du er på vej mod millionen.

5 Han ser riiiimelig godt ud med briller

…for en nørd har jo altid briller, har de ikke? Det er i hvert fald pivfrækt, og han må da gerne beholde dem på hele tiden, hvis han skulle have lyst til det.

6 Han keder sig aldrig

…for han kan altid fordybe sig i sin interesse. Det er da bare alt for skønt at have en kæreste, der altid ved, hvad han skal bruge sin tid på. Så længe det ikke går ud over kvalitetstiden med dig selvfølgelig.