6 ting, du VIRKELIG burde undgå, når du kysser

Det er dejligt at kysse. Men der er måske nogle ting, du bør undgå ... Tænker du over de her ting, når du kysser?

author
Anja Bruneskjold

Der er vist ingen tvivl om, at kys er noget af det dejligste, der findes. Også selvom det nogle gange godt kan være liiidt akavet … Men sommetider kan det faktisk blive ENDNU skønnere, hvis du undgår nogle bestemte ting, når du kysser. Se bare her!

1 Tør som sandpapir

Der findes nærmest ikke noget lækrere end at kysse. Så skulle det da lige være at kysse EN HEL AFTEN. Yes … Det er ret så skønt! Men man kan altså blive såååå tør i munden. Hvis det er en ny kyssepartner, er det ikke altid, vi vil afbryde kyssene. Men det er dumt. For det bliver jo MEGET bedre bagefter. Drik blot rigeligt med vand, så kyssene ikke smager af Sahara.

2 Propeltunge

Vi kender godt det der med, at man kan være SÅ ivrig efter endelig at få lov til at kysse på en, man viiirkelig er vild med. Og så kan man altså ret nemt komme til at fyre op for sin propeltunge. Men det er ikke nødvendigvis sjovt at være den anden, hvis du kysser så voldsomt. Prøv at undgå det. Det kan nemlig godt virke ret skræmmende på den anden …

Læs også: 9 overraskende ting, fyre ELSKER ved missionæren

3 Sprukne læber

Det er ikke, fordi din kyssepartner nødvendigvis kan mærke, at du har tørre og sprukne læber. Og det er heller ikke umiddelbart særlig vigtigt. Men det kan altså virkelig være smertefuldt for dig, hvis dine læber skriger efter læbepomade og er ømme, men i stedet bare skal deale med et ekstra sæt læber. Av!

4 Næse mod næse

Det er begges ansvar, at næserne ikke smadrer mod hinanden, når man skal kysse. Men det er, som om vi alle sammen glemmer det lidt. I hvert fald når vi skal kysse en, vi ikke er vant til at kysse. Prøv at vælge en side, du vil tippe hovedet til, når du kysser. Og gør det i god tid, mens du TYDELIGT signalerer, HVILKEN side du har valgt. På den måde undgår I højst sandsynligt de værste sammenstød.

5 Dårlig ånde

Ja, du er jo nok med på, at det ikke altid er superlækkert at kysse med en, der har dårlig ånde. Men heldigvis kræver det ikke vildt meget. Udover naturligvis at huske at børste tænder kan du begynde at have for vane ALTID at have tyggegummi eller mintpastiller i lommen. På den måde havner du stensikkert ikke i en situation, hvor du har dårlig ånde.

6 Undgå smaskelyde

Det kan være svært at være mussestille, når man kysser. Og det behøver man jo heller ikke at være. Men det kan godt være virkelig træls at høre på andres kys. Så uden at lægge for meget bånd på sig selv, kan du måske slappe liiidt af, hvis du skal kysse i toget eller i køen i Netto.

Læs også: 10 ting du ikke vidste om kys