Hvorfor er jeg blevet træt af ham?

Kærlighed

6 ubevidste tegn på, at du faktisk ikke rigtig gider ham længere

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den august 7, 2018

Dater du en fyr for tiden? Eller har du en kæreste? Det er da så skønt at være i et forhold, men måske er du nået til et punkt, hvor du faktisk er blevet lidt træt af ham, uden du selv har tænkt over det … Se, om du kan genkende dig selv i disse tegn, for så kan der godt være noget om, at du ikke rigtig gider ham længere.

Læs også: 4 kvinder afslører, hvornår de fandt ud af, at deres kæreste IKKE var the one

1 Du svarer ikke rigtig på hans beskeder

Du kigger på din telefon, ser en besked fra ham, men lægger så telefonen væk igen. Du orker sgu ikke lige at svare ham lige nu. Og det sker så igen og igen og igen. Øhm, ups, men det er vist et rimelig sikkert tegn på, at du er ved at være lidt træt af ham, tænker du ikke?

Jo jo, det er da helt i orden ikke at gide at svare, hvis du lige er i gang med noget, og det er også helt fint ikke lige at orke, det kender vi alle sammen. Meeeen hvis det er noget, der gentager sig på den måde i løbet af hele dagen, hele ugen, hele måneden, så skal du vist lige tage et kig på, HVAD det er, der gør, at du ikke orker at svare ham.

2 Du bliver let irriteret

‘Argh, hvorfor skal han sige det der nu’. ‘Argh, hvorfor gør han det der hele tiden’. ‘Argh, hvordan er det han udtaler det ord’. ‘Argh, hvornår tager han sig sammen’. Utrolig mange ting irriterer dig ved ham, og det kan både være små og store ting, men måske ikke noget, du lige tænker over samlet set. Vi bliver alle sammen irriteret på hinanden, men hvis det virkelig hober sig op, kan det være en god idé at kigge lidt på sagerne. Hvorfor er det, du bliver så let irriteret over ting, han gør eller siger? Måske du skulle finde ud af, om det er noget, der altid vil gå dig på, eller om det er dig, der er helt skør.

3 Du udskyder aftaler med ham

‘Naaaarh, ikke lige i dag og heller ikke på onsdag eller lørdag. Måske i næste uge?’ Du kan ikke rigtig få en aftale i hus, for du bliver ved med at udskyde. Hvorfor gør du det? Orker du ikke lige den her uge? Fair nok. Men bliver du ved med at gøre det, er det måske, fordi du er ved at være træt af ham …

4 Du snakker dårligt om ham til andre

Noget af det første, du gør, når du mødes med din veninde, er at fortælle hende, hvor åndssvag han var den anden dag. Eller om det irriterende, han gjorde i går. Eller om hans grimme manke, der trænger til en klipning. Faktisk fortæller du slet ikke noget positivt om ham til andre. Tværtimod går du all in på at snakke dårligt om ham. Det er vist ikke et helt godt tegn, hvad?

5 Du griner ikke af hans jokes mere

Han plejede at være så sjov, gjorde han ikke? Det var da noget af det, der gjorde, at du faldt for ham i første omgang. Hmm, hvorfor griner du ikke af hans jokes mere? Har han ændret humor, eller er du ved at få nok af ham? Det er værd at overveje grunden, hvis du pludselig ikke synes, han er særlig sjov længere.

6 Du savner ham ikke

Når I ikke er sammen eller ikke skriver sammen, tænker du faktisk ikke rigtig på ham. Også selvom I ikke har set hinanden i flere dage i træk. Hvem? Nåååååå ja, ham skal du da også lige huske at skrive til. Når du virkelig er forelsket og vild med en fyr, så savner du ham også, når I ikke ses. Nogle savner hvert øjeblik, mens andre først får følelsen efter nogle dage, men uanset hvad, så er den der et sted.