7 anderledes komplimenter, din kæreste vil elske

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det godt være liiidt svært at komme med komplimenter til kæresten. Komplimenter, som han eller hun ikke har hørt før. Men måske du skulle prøve disse syv anderledes af slagsen?

1. “Tak, fordi du har gjort rent”

Det lyder måske banalt. Men hvis din kæreste er en fyr, kan du måske godt regne med, at han vil blive ellevild. Måske reagerer han på en måde, du vil synes er RET irriterende. Men til gengæld kan det være, at han fremover gør rent lidt oftere. På den måde er ALLE pludselig glade.

2. “Jeg er stolt af dig”

Dette kompliment kan du bruge i mange forskellige sammenhænge. Måske har han eller hun løst en opgave på studiet, som VIRKELIG trak tænder ud? Eller måske har han eller hun taget en svær snak med sine forældre? Det lyder lidt mere højtideligt at være stolt over noget. Og det er faktisk et af de mere anderledes komplimenter til kæresten.

Læs også: Du skal stoppe med at sige denne ENE ting til din kæreste

3. “Du er min bedste ven”

Din kæreste er jo højst sandsynligt den bedste kæreste i verden. OGSÅ din bedste ven! Så det skal du altså helt klart fortælle.

4. “Mine veninder er VILDE med dig”

Når man skal komme med komplimenter til kæresten, er det ikke sikkert, at det lige er DET HER, man kommer til at tænke på. Men det er altså noget, de fleste vil elske at høre.
Du elsker din kæreste. Så på en eller anden måde betyder det altså noget, at dine veninder også gør det.

5. “Din mad smager fantastisk”

Du behøver naturligvis ikke ALTID at rose kærestens mad til skyerne. Men NÅR det smager godt, er det altså slet ikke dumt at overdrive lidt. Din kæreste vil blive SÅ glad. Og måske lave mad lidt oftere … Win!

Læs også: Den ULTIMATIVE bucket list for dig og din kæreste

6. “Jeg elsker dine forældre”

Næste gang du skal give komplimenter til kæresten, kan det være en god idé at rose dine svigerforældre. Og ja … Det ER altså også lidt en kompliment til din kæreste. Og vi er 100 procent sikre på, at det vil skabe masser af glæde og kys (og tusind kærestepoint!)

7. “Du er den klogeste, jeg kender”

Ja, ja. Du kender sikkert ret mange andre, der er mindst lige så kloge som din kæreste. Men alligevel … Det her vil gøre din kæreste SÅ glad.

Læs også: Kærestepar, der gør denne ENE ting, er lykkeligst