7 fyre afslører det pinligste, de har gjort foran deres svigerforældre

Det er ikke det allersjoveste at være pinlig foran svigerforældre, men fyrene her har prøvet det og fortæller om det

author
Emilia Jacobsen

Hvorfor er ting, der har med svigerforældre at gøre, altid så skræmmende? De er jo faktisk en del af ens familie. Alligevel er noget af det mest frygtede altså at være pinlig foran svigerforældrene. Og det har fyrene her oplevet på egen krop. Klik videre, læs med og grin højt. Det skader jo ikke at blive lidt pinlig berørt en gang imellem …

Læs også: 6 personer afslører de vildeste og mest udfordrende ting, de har lavet i sengen

1 Ingen kvaler, svigerfar betaler

“Det er måske ikke det værste i verden, der kunne ske, men jeg insisterede altså på at betale for middagen. Det var en af de der gange, hvor hendes far sagde ‘det er ikke noget problem’, og vi blev ved med frem at tilbage at insistere på at betale begge to. Det endte med, at jeg nærmest måtte tvinge mit kort i tjenerens hånd for at sikre, at jeg fik lov at betale. Og så skete det, mit kort blev afvist. Min svigerfar måtte betale alligevel.”

2 Nøgenbadning til familiefest

“Hendes forældre havde en pool, og hver sommer havde de en lille familiekomsammen. Jeg legede lidt med hende nevøer og lavede bomben foran dem. Mine badeshorts faldt af. Jeg gik op af poolen uden at have lagt mærke til det. Jeg hoppede i med det samme, jeg opdagede det. Men jeg nåede altså at være nøgen foran de fleste af hendes familiemedlemmer i nogle sekunder.”

3 Grumme sivere

“Vi var på besøg hos hendes forældre hen over weekenden, og på et tidspunkt spurgte min svigerfar mig, om jeg ikke ville køre med ham hen for at købe nogle golfkøller. Og det her var altså midt om vinteren. En anden ting, der er vigtigt at pointere, er, at hendes mors mad havde gjort min mave urolig. Jeg var altså lukket inde i en bil med min svigerfar, det var bare os to, og jeg kunne ikke rulle vinduet ned på grund af kulden. Jeg kunne simpelthen ikke holde op med at prutte. Ja ja, det er jo helt naturligt og noget, vi alle sammen gør, men han tænkte nok, at jeg havde brug for en læge. Alle prutterne var sivere, og så stank de bare helt vildt. Jeg håber lidt, han var snottet, men han har aldrig sagt noget til nogen om det, så vidt jeg ved.”

4 Ærlig kæreste

“Vi var hjemme hos mine svigerforældre for at spise, og de skulle begge to ud at gå med hunden. Jeg troede, jeg hørte døren blive åbnet og lukket. Min kæreste og jeg stod altså med ryggen til dem, så hvis de ikke var gået, ville de stadig kunne se os. De tog vist bare hundesnor på hunden og gjorde sig klar til at gå, mens jeg troede de var gået, så jeg smækkede min kæreste i røven og sagde noget med, at vi skulle have sex senere. Jeg kan ikke huske præcis, hvad jeg sagde, men det var et eller andet, der normalt ville have fået hende til at grine. Hendes forældre var så ikke gået alligevel. Så i deres øjne havde jeg bare foran dem givet deres datter et ordentlig smæk i numsen og afsløret, at vi skulle have sex senere. Hendes mor stirrede meget chokeret på mig, og så skyndte de sig udenfor.”

5 Opkast ud over det hele

“Jeg kastede op ved middagsbordet. Det var meningen, jeg skulle hjem til mine svigerforældre at spise, men jeg aflyste, fordi en af mine træninger var blevet rykket til den dag. De ville så gerne ændre datoen for mig, og den dag havde jeg det så rigtig skidt, men jeg ville ikke aflyse igen. Jeg ville gerne imponere dem. Hendes mor begyndte at fortælle mig en følsom historie om, da hendes mor kom til USA, og det virkede, som om vi virkelig havde en connection. Så begyndte jeg at føle mig VIRKELIG syg. Jeg prøvede at holde det tilbage, og jeg ville ikke afbryde ved at løbe ud på badeværelset. Men så røg det bare ud af mig. Jeg havde det, som om jeg kastede op ud over hele bordet, men det var vist ikke SÅ slemt. Stadig virkelig pinligt for mig.

6 Forkert offer

“Min kæreste og jeg elsker at skræmme hinanden. Nogle par elsker at vandre, mens vi altså elsker at få hinanden til at tisse i bukserne af skræk. Hendes far er en meget seriøs mand, og jeg kan ikke rigtig forestille mig ham smile eller have det sjovt. Pointen er, at han ikke lige er manden, der ville synes, det er sjovt at forskrække hinanden. Min kæreste og jeg var på besøg hos mine svigerforældre hen over weekenden og boede i hendes gamle værelse. Hun gik ud for at gå i bad, og jeg sagde, at jeg ville gå nedenunder. Jeg fik den bedste idé om at gemme mig i skabet og skræmme hende, når hun kom tilbage. Jeg kunne ikke rigtig se noget indefra skabet, men jeg hørte nogen komme ind i rummet. Jeg ventede et øjeblik, og så hoppede jeg ud. Hendes far stod der, og han skreg bare. Hele huset hørte det.”

7 HALLOOOOOOOO

“Jeg tog til en familiefest sammen med min kæreste, og af en eller anden grund troede jeg, at hendes bedstemor hørte dårligt. Det gjorde hun bare ikke. Alle elskede bedstemoren, så jeg vidste, at hvis hun kunne lide mig, ville det være ret godt. Jeg brugte derfor en masse tid sammen med bedstemoren, og jeg snakkede meget højt og forklarede hende ting, andre mennesker sagde. Hun troede, der var noget galt med mig, så hun lod det bare ske for at være sød. Min kæreste synes, det var megagrineren.”

Kilde: Cosmopolitan