7 ting i dit forhold, som du ALDRIG må dele med dine veninder

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Der er tidspunkter, hvor du skal være helt ærlig over for dine bedste veninder. Og så er der faktisk også tidspunkter, hvor du måske IKKE skal delt alt med din bestie. Nogle gange bør du nemlig ikke tale om din kæreste eller jeres forhold … Det forklarer en række eksperter i hvert fald til Bustle.

Læs også: 10 fyre afslører de aldrig beder eller snakker med deres kæreste om

1. Økonomi

Det er det VÆRSTE at være broke. Og du kender garanteret til disse 9 situationer, når du mangle penge sidst på måneden. Og alle kærestepar kommer nok til at gå igennem en periode i deres forhold, hvor det kniber med finanserne. Det kan være sygt frustrerende. Men ifølge eksperterne er det altså ikke en god idé at snakke med dine veninder om det. Det hjælper jer nemlig ikke videre i jeres situation. I stedet skal du nøjes med at snakke åbent om pengesituationen med din kæreste. Sørg for, at I snakker om jeres mål og om, hvor det måske går galt.

Læs også: Sejler din økonomi? 7 tips til at få styr på pengene

2. Sex

Ej, OKAY. Vi snakker jo heeele tiden med vores veninder om sex. Kan vi nu ikke snakke om vores kæreste og vores sexliv? Åbenbart ikke. Og når man lige tænker over det, giver det måske meget god mening … For sex ER jo en ret privat sag. Og måske har din kæreste ikke lyst til, at du skal sidde og snakke om ham på den måde. Og det skal du selvfølgelig respektere … Æv.

Læs også: SÅ mange gange om dagen tænker fyre på sex

3. Skænderier

Det kan være så ubehageligt at skændes med kæresten. Og så har du selvfølgelig brug for din bedste veninde. Så kan I sidde og snakke om din kæreste og om, hvor åndssvag han er. Men er det nu også en god idé? Faktisk ikke. Derfor skal du virkelig tænke over, hvilke ting du deler med dine veninder om din kæreste.

Læs også: 5 ting, din kæreste mener om dig og din bedste veninde

4. Svigerfamilien

Hvis din kæreste vælger at snakke med dig om noget VIRKELIG personligt om sin familie, skal du ikke sladre videre til dine veninder. Det er nemlig at misbruge din kærestes tillid. Især, hvis det handler om en familiehemmelighed eller noget privat om din kærestes forældre. Det er bare no-go.

Læs også: Så mange svigerdøtre hader i virkeligheden deres svigermødre

5. Irritation

Okay, du må selvfølgelig godt snakke med din veninde, hvis du er irriteret over at dele badeværelse med din kæreste eller noget i den dur. Men du skal være opmærksom på, hvor ofte du kan finde på at snakke negativt om din kæreste. For SELVFØLGELIG gør han eller hun nogle megairriterende ting. Men hvis du render til din veninde og beklager dig hele tiden, kan din kæreste ende med at føle sig utryg i forholdet. Og det kan også ændre din venindes syn på din kæreste – og det har du jo ikke lyst til.

Læs også: SÅ vigtigt er det for jeres forhold, at din kæreste kan lide dine veninder

6. Usikkerheder

Der er sikkert nogle bestemte ting, folk siger, som ALTID gør dig usikker. Og sådan har din kæreste det også. Og du skal selvfølgelig ikke dele din kærestes største usikkerhed med dine veninder. Her kan du med fordel vende den om. For hvad frygter du allermest, at din kæreste deler med sine venner og veninder? Bare tanken kan give dig kuldegysninger, ikke?

Læs også: 10 fyre afslører deres største kropslige usikkerheder

7. Fremtidsplaner

Her er det virkelig vigtigt, at du og din kæreste kan snakke om jeres fremtidsplaner og blive enige om, hvad I vil dele med både veninder, venner og familie. Det kan være, at du vil råbe fra hustagene, at I gerne vil giftes, når I har råd til et bryllup. Og det kan være, at din kæreste VILDT gerne vil fortælle sin mor, at I faktisk prøver at få en baby. Men hvis en af jer gerne vil holde nogle ting for jer selv, i hvert fald lidt endnu, skal det selvfølgelig respekteres.

Læs også: 8 overraskende ting, veninder ikke fortæller hinanden om deres kærester