Er det okay at min ekskæreste gør dette?

Kærlighed

7 piger afslører det værste deres ekskæreste har gjort mod dem

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den december 21, 2016

Der er næppe noget unormalt ved ikke at være fan af sin ekskæreste. I var kærester, og pludselig forvandlede han sig til en nar – og bum, nu hader du ham! Men du vil uden tvivl hade din ekskæreste lidt mindre, når du læser, hvad disse syv personer har oplevet. Deres historier om deres ekskæreste, er nemlig helt igennem langt ude.

1 “Han klippede alt mit tøj i stykker, og afblegede det med klorin. Han stjal også alle mine snørebånd. Det lyder måske ikke så slemt, men har du prøvet at gå i sko uden snørebånd?”

2 “Han truede med, at poste “vores” sextape på nettet. Vi havde aldrig lavet et, så jeg sagde, han bar skulle gøre det. Han brugte sin søster til at få mig til at tro, at det var mig på båndet og postede det. Jeg har ikke en tatovering på låret, din idiot!”

3 “Han brød ind i min lejlighed og stjal alt mit toiletpapir.”

4 “Igennem vores forhold, har jeg købt hundredevis af bamser til ham. Jeg fandt dem alle med deres hoveder hugget af i min bil. Det var et skræmmende syn!”

5 “Han stjal mine hunde, mens jeg var på arbejde, og afleverede dem hos dyrehandleren. Da jeg kom til dyrehandleren, havde han allerede fået dem aflivet.”

6 “Han skød mig med en armbrøst, da jeg kom ud af politistationen for at anmelde ham for at have skudt mig med en armbrøst.”

7 “Han havde sørget for at alle låg på tingene i køkkenet var skruet rigtig godt på, så jeg aldrig ville kunne få dem op selv, inden han forlod min lejlighed”

Hvad er det værste, du har oplevet?

Kilde: Whisper

Mere om