7 poses på jeres billeder, der afslører noget om jeres parforhold

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Du kender måske godt det der med, at du og din kæreste liiige tænker en ekstra gang over, hvordan I poserer bedst på de billeder, I tager og poster på de sociale medier. Måske I gør det, fordi I kun vil poste billeder, hvor I ser godt ud. Men har du overvejet, at måden du og din kæreste poser på, afslører noget om jer som par? Det kan vi nemlig afsløre for dig, at det gør. I hvert fald ifølge en ekspert, der har udtalt sig til Women’s Health.

Det er ikke nyt, at måden I sover på afslører noget om jeres parforhold -og det samme gælder måden, I skændes på. Så er det egentlig så overraskende, at måden I poser på på billeder, OGSÅ fortæller noget om jer? Næææh, vel ..?

Læs også: Få verdens SJOVESTE pub crawl med den nye metro

1. Et kys på panden

Det lyder måske cute, hvis din kæreste lige kysser dig på panden. Men ifølge eksperten skal I lige overveje en ekstra gang, om I virkelig poserer bedst på jeres billeder sådan her. Et kys på panden signalerer nemlig, at den der giver kysset, bestemmer over den anden. Så når I poser sådan her, viser I, at der er en ubalance i jeres parforhold – og at personen, der kysser, er dominerende.

2. Du sidder på hans skød

Hvis I poster et billede, hvor du sidder på hans skød, er det derimod all good. Det oser nemlig af intimitet, og at I er trygge i hinandens selskab. Det viser også, at I højst sandsynligt har været sammen i noget tid. Hvis I IKKE har været det, viser det bare, at I virkelig hurtigt har fået et sundt og trygt forhold.

Læs også: Er det okay at beholde billeder af sin eks på sociale medier?

3. Hans arm om din talje

Poserer I bedst og oftest på billeder, ved at din kæreste holder sin arm om din talje? Så kunne man tro, at det afslørede noget sødt om jer. Men ifølge eksperten er den her posering knap så god, fordi den hurtigt signalerer, at han er kontrollerende overfor dig. Især, hvis I poserer sådan, når I får taget et billede sammen med andre. Det ser nemlig ud, som om han bestemmer over dig.

4. Side mod side

Hvis I står side mod side, men med ansigtet mod kameraet, ser det meget venskabeligt ud. Men hey, det er jo ikke nødvendigvis en negativ ting. Det er bare ikke ligefrem romantik og hovedkulds forelskelse, I viser omverdenen. Så måske er I i virkeligheden mere venner end kærester?

5. Hånden på din ryg

Føler I, at I poserer bedst på billeder, når din kæreste har sin hånd på din ryg? Så afslører det noget rigtig positivt om jeres forhold. Nemlig, at din kæreste er meget omsorgsfuld, når det gælder dig – og at det falder ham naturligt at passe på dig. Det afslører også, at I følelsesmæssigt er meget tætte.

6. I holder i hånden

Når I holder hinanden i hånden på billeder, viser I andre, at I stoler på hinanden, og at I er glade. Hvis I havde en periode, hvor I skændtes meget, og det måske ikke gik så godt, var der en lille sandsynlighed for, at I ville pose sådan her. Jo tættere I står på hinanden, når I holder i hånden, jo bedre. For så fremstår I nemlig glade … Hvis I står langt væk fra hinanden, vil I bare lige et par gode venner.

7. Hovedet på hans skulder

Kan du godt lide at hvile dit hoved på din kærestes skulder, når I tager billeder? Det er også sååå sødt. Når du gør det, viser det, at I er tætte, og at du stoler på ham. I ser meget forelskede ud, og det er helt sikkert, fordi I er det.

Læs også: 8 tegn på, at du er virkelig forelsket