7 tegn på, at han er dig utro

author
Søs Lytjohan

Tillid, tillid og tillid. Vi kan ikke sige det nok. Der er så vigtigt at have tillid til hinanden, ellers kan et forhold ikke holde. Men nogle gange, går ens mavefornemmelse helt amok, og så tænker man: ‘Er han utro?’ – Ja, så kan det være, man skal lytte til den. Som talemåden siger: Ain’t no smoke without a fire. På den måde kan det være, at du ikke står der bagklog bagefter, fuld af fortrydelse med spørgsmål om, hvorfor du dog lyttede til hans løgne.

1 Han bruger pludselig meget tid med sin mobiltelefon

Det har han måske gjort hele tiden, men nu skynder han sig at lægge den væk, når du kommer, eller du kan se, at han skynder sig at gå ud af sine sms’er og ind i et andet program. Et eller andet foregår på den telefon, som du ikke må se.

2 Han er ugidelig

Han gider ikke noget som helst. Eller jo, bare med alle mulige andre end dig. Det vil sige hans venner. Og de går i byen. De går meget i byen. Og til sent. Når du siger, at du gerne vil ses lidt mere, siger han bare: “Jaaaah, jeg ved det godt …”. Og mere kommer der ikke rigtig ud af den snak.

3 Han bliver pludselig meget jaloux

Selvom han ikke rigtig længere sætter tid af til at se dig, på nær én dag om ugen, så bliver han jaloux. Sateme om du skal have nogle drengevenner. Eller snakke med nogle fremmede fyre. Han bliver jaloux, bare du nævner en anden fyrs navn. Måske er det, fordi han ved, at man nemt kan være utro, hvis man vil.

4 Han vil ikke holde dig i hånden eller kysse offentligt længere

Før tog han din hånd, når I gik på gaden. Han nød at kysse dig, når andre mennesker var til stede, så alle kunne se, at du var hans. Den seneste tid er det not so much. Det er dig, der altid tager ham i hånden, og han kan sagtens finde en undskyldning for at slippe den.

5 Der er nogle ting i hans forklaringer, som bare ikke giver mening

Situationer som at du har fået at vide, at han har knaldet udenom, eller hvorfor han ikke kom hjem til dig, som han sagde, han ville, er ikke sjove situationer at sidde i. Forvirringen omkring det hele bliver ikke mindre af, at der bare er nogle ting, som ikke helt giver mening. Det er altså en god idé at holde tungen lige i munden, for den snu satan, som han er, er supergod til at sno sig udenom. Se hvor fint, det har virket indtil videre.

6 Dine veninder finder ham på Tinder, Happn eller en anden dating-app

Din veninde finder ham på en dating-app, og det kan du ikke forstå, for hvad skulle han dog lave der. Det må være en spøg. Nogen, der har oprettet den og brugt hans billeder og hans navn. Han siger, det er hans venner, der vil tage pis på ham. Vil du tro på hans forklaring eller stole på din mavefornemmelse?

Du må ikke komme med til samme fest, som han skal til

“Kærester er ikke velkomne, de laver for meget drama” eller “Det er bare fordi, det er en drengeaften”. Før var I ofte i byen sammen. Det var både dine veninder og hans venner … Og deres kærester. Det er bare som om, at det ikke er en god idé længere. Det, synes han i hvert fald ikke, det er.