Kærlighed

7 tegn på at du burde forblive single

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 7, 2016

Du leder (næsten) helt desperat efter en kæreste, men har du overvejet, om du virkelig burde få en kæreste? Hvis du kan sætte hak ved nogle af disse tegn, er det muligt, du burde forblive single. Ikke for altid, men I hvert fald i noget tid endnu.

Du træffer dårlige beslutninger

Du kan ikke stole på dig selv, når det gælder gode og fornuftige beslutninger. Når du ikke kan stole på, at du ikke starter ugen med slemme (moralske) tømmermænd, hvordan kan du så stole på, at du vælger den rigtige fyr?

2 Du har behov for at finde dig selv

Når du førhen har haft en kæreste, har du haft tendens til at tage alle hans interesser til sig. Det er ikke nødvendigvis negativt, det er jo godt, hvis du er en støttende kæreste. Men hvis du pludselig har glemt alle dine egne interesser for at bruge tid på hans, har du behov for at finde dig selv igen, inden du kaster dig ud i et forhold igen. Hvad kan du selv lide at lave?

Du er dårlig til at være alene

Du skal ikke finde en kæreste, bare fordi du ikke kan lide at være alene. Du ender alligevel bare med at finde en eller anden idiot, fordi du falder for at have en kæreste frem for egentlig ham. Når du har lært at elske dit eget selskab, er du klar til at få en kæreste.

Du tænker stadig på din ekskæreste

Når du møder en ny fyr, sammenligner du ham med din ekskæreste. Ikke nok med det, så stalker du stadig din ekskæreste på Instagram, og du får ondt i maven, når du ser et billede af ham sammen med en pige. Du er vist ikke helt ovre ham.

Du falder altid for det samme

Ender du altid med at falde for de slemme fyre, som kun er interesserede i at knalde? Du er fanget i en ond cirkel, som du har behov for at tage en pause fra, for at få sat nyt perspektiv på tingene. Går du mon ikke efter de forkerte fyre, hvis du gentagende gange falder for en fyr, der ender med at være et røvhul?

Din selvtillid er ikke i top

Hvis du ikke har det godt med dig selv, kommer der ikke noget godt ud af at finde en kæreste. Du håber måske, at din selvtillid vil blive bedre på grund af ham, men der vil opstå skænderier der kun opstår, fordi du har dårlig selvtillid.

Du har det sjovest som single

Er det bedste du ved at gå i byen, hooke up med tilfældige fyre og drikke til den lyse morgen? Så er der ikke plads til en kæreste i dit liv. Fortsæt med alt det indtil det keder dig – for så er du klar til at få en kæreste!

Mere om