7 tegn på, I har knækket koden til at være geniale kærester

Gennemgå denne liste, for at se, om I er i det perfekte forhold og har knækket koden til at være geniale kærester

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Går dig og din kæreste rundt og gnægger frydefuldt over, at I er i det perfekte forhold med hinanden? Så har I sikkert ret. Men for sjov så prøv lige at tjekke denne liste alligevel. Her er nemlig 8 tegn på, at I helt sikkert har knækket kærestekoden.

1. I er underlige sammen

Når ingen kigger, laver I alle mulige skøre ting sammen. Ting, I ville DØ over, at jeres venner kendte til. Og så kan I også vise jeres underlige sider frem over for hinanden. For i det perfekte forhold er der plads til alle jeres underlige sider.

2. I giver hinanden plads

I ELSKER at tilbringe tid sammen. Men I er også gode til at give hinanden plads. Derfor er der aldrig nogle sure miner, når en af jer hellere vil hænge ud med vennerne eller veninderne. Og det er jo helt genialt – for så kan du og dine veninder krydse nogle af de her 30 ting, I skal lave sammen, af på jeres bucket list.

3. I kysser stadig – meget

I er stadig helt tossede med at kysse hinanden. Hele tiden faktisk. Det perfekte forhold handler nemlig også om, at man skal huske at kysse og putte. Og det gør I. Big time.

4. I er klamme sammen

Der skal selvfølgelig også være plads til, at I kan være klamme sammen. Og par, der er klamme sammen, ER bare lykkelige sammen. I starten holdt du dig nok tilbage, men nu kan I sagtens prutte foran hinanden. Og du har det HELT fint med at rende rundt i joggingbukser og uden makeup på foran din kæreste. Din kæreste synes nemlig, du er sygt lækker uanset hvad.

5. I griner hele tiden

Det er megasundt at grine. Og faktisk har par, der driller hinanden, det bedst sammen. Og I er selvfølgelig ingen undtagelse, når I er i det perfekte forhold. I driller nemlig kærligt og griner sammen HELE tiden.

6. Jeres sexliv er stadig on point

Sex er vigtigt i et parforhold. Det udløser dejlige hormoner i kroppen – og giver selvfølgelig også geniale orgasmer. Især med disse 7 sexstillinger, der lettest giver dig orgasme. I det perfekte forhold knalder I også stadig, selvom I snart har været sammen længe. Samtidig er der altid plads til, hvis en af jer ikke lige er in the mood 24/7. For I er trygge ved hinanden og jeres sexliv – uanset om I har sex hele tiden eller bare en gang i mellem.

7. I kan snakke om jeres følelser

Det er ikke kun sjov og ballade at være i det perfekte forhold. Men det ved I godt. Og I kan selvfølgelig også blive kede af det og skændes. Men i stedet for, at I lægger låg på jeres følelser, snakker I sammen. I har guldmedalje i at kommunikere åbent om, hvad der foregår inde i hovedet på jer. Og det er altså indbegrebet af at knække koden til det geniale parforhold.

Læs også: Bucket list – 10 VILDE ting, du og din kæreste bør prøve sammen