7 ting, din kæreste elsker, du gør

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det altså være selv de mindste ting, din kæreste elsker, du gør. For ham virker det måske meget større, men ofte kræver det faktisk ikke de helt vilde anstrengelser fra din side.
Vil du også gerne gøre din kæreste glad i låget lidt oftere? Så tjek disse syv tips.

1 Du smiler

Det er ikke, fordi du konstant skal rende rundt og ligne en jubelidiot. Men din kæreste (og alle andre for den sags skyld) eeeelsker, når du ser glad ud – og ER glad. Det gør nemlig også ham glad. Helt automatisk. Mænd er generelt ret visuelle, så hvis du ser sur ud, ligegyldigt grunden, så vil han muligvis også bare blive i dårligt humør.

2 Du roser ham

Din kæreste elsker, når du roser ham. Og det er da også dejligt at blive anerkendt, hvis man for eksempel har gjort et eller andet vildt sejt eller godt. Men skal han have en medalje for at tage opvasken? Næsten. I hvert fald bliver han glad, hvis du roser ham – på en voksen måde naturligvis. Hvis du har svært ved at rose ham for at tage del i de huslige pligter, kan du prøve at rose ham ekstra meget, når han fortæller om noget særligt, han har gjort på sit arbejde, hvis han har slået sin rekord på løbebåndet i fitnesscentret og så videre. Din kæreste ELSKER ros. Men hvem gør egentlig ikke det?

3 Når du dropper at skændes

Nogle gange er man bare ikke enige, når man er kærester. Og andre gange er man decideret uvenner. Det er der slet ikke noget galt i. Men nogle gange synes din kæreste, at diskussionen er slut læææænge før, du synes. Og hvis han mentalt ikke længere er til stede i samtalen, er det nogle gange bare smartere at stoppe. Så er det bare, som om citronen ikke kan presses mere. Og din kæreste elsker faktisk, hvis du ikke altid går op i det, han mener, er små, ligegyldige ting. Du skal selvfølge ikke bare please ham. Men måske er det værd at overveje sine kampe?

4 Du giver ham komplimenter

At give komplimenter kan minde lidt om at rose. Men du kan komplimentere din kæreste for næsten ALT. Måske skal han have at vide, når han ser ekstra godt ud? Eller hvor pæn hans numse er i de der nye boxershorts, han lige har købt? Du kan også smide komplimenter efter ham, hvis han er god til noget, klarer en svær situation på en virkelig god måde – eller tusind andre ting. Det styrker højst sandsynligt hans selvtillid, og du vil stensikkert gøre ham glad. Og du vil faktisk også opdage, at det i den grad kan styrke jeres parforhold.

5 Taler godt om hans familie

Denne her kan virkelig være svær. Særligt, hvis du faktisk ikke er supervild med hans familie. Men hvis du tænker dig om, kan du helt sikkert godt finde på noget positivt at sige om dem. Bare små ting. Måske er din kærestes mor brandgod til at lave mad? Eller måske var det superhyggeligt at spille brætspil sammen med hans familie sidste gang, de var på besøg?

6 Tænder på ham

Din kærester elsker naturligvis, hvis du tænder på ham. Og det kommer nok heller ikke som en overraskelse for dig. Men forsøger du at vise ham det? Sådan rigtigt? Det er ret individuelt, hvordan man godt lide den slags bekræftelse. Men du kan forsøge at vise ham det på samme måde, som du godt selv kunne tænke dig, HAN udtrykte det overfor dig.

7 Du giver ham plads

Langt de fleste mennesker har brug for plads. Men det er ikke alle, der kan finde ud af at sige det højt. Og det er heller ikke alle, der er opmærksomme på, at kæresten for eksempel har brug at være alene eller lave noget for sig selv. Når du giver din kæreste plads, vil det virkelig give pote. Du kender det garanteret fra dig selv … Man får ligesom helt fornyet energi.

Læs også: 6 komplimenter, du skal give din kæreste