7 ting, du kan gøre, hvis din veninde er sin kæreste utro

Læs om syv ting, du kan gøre, hvis din veninde er utro

author
Annemarie Friis Persson

Har du nogensinde overværet din veninde være sin kæreste utro? Det sætter en i en position, man ikke har lyst til at være i. For hvad skal man gøre? Hvad bør man gøre? Her er syv ting, du KAN gøre, hvis din veninde er utro.

Læs også: Hvornår er man egentlig utro? Få svaret her

Not on your watch

Bringer din venindes flirten hende ofte i uønskede situationer, kan du holde hende i kort snor ved at lade alle omkring jer vide, at hun har kæreste på. På den måde kan du forebygge hendes utroskab. Hun vil sikkert synes, at det er irriterende, men med en smuk og dejlig veninde kan det nogle gange være nødvendigt. Sorry not sorry.

2 Vend det blinde øje til

Nemt! I lader begge, som om ingenting var sket. Og så snakker I ikke mere om det, det var jo “bare” et kys. Men er det nogensinde “bare” et kys? Din veninde har måske fået en drink eller tre for meget, og dømmekraften efterlod hun derhjemme sammen med sin samvittighed. Det kan jo ske … Men det er sjældent en god løsning at vende det blinde øje til, hvis man overhovedet kan kalde det en løsning. Desværre er der mange, der bruger den. Jeg tror, at folk er bange for at være dem, der skal overbringe den dårlige nyhed og håber på, at en anden vil gøre det. Men det KAN altså være en nødløsning.

3 Jenny from the cock-block

Ser du din veninde flirte eller kysse med en anden end hendes kæreste, kan du lave den klassiske ‘lad os gå ud at straffe floor’cock-block. Måske bliver hun sur, måske beder hun dig om at holde din kæft. Men måske takker hun dig?

What happens in Vegas stays in Vegas

Hvis din veninde er utro, og hun beder dig om at holde din kæft, kan du selvfølgelig vælge at gøre det. I mean, hun ville gøre det for dig ikke? Måske I allerede har en “pagt” – en aftale om, at hvad der sker i byen, bliver i byen. Men hvad der ikke bliver i byen er jeres dårlige samvittighed eller endnu værre: en kønssygdom – hvis din veninde går hele vejen.

5 Snak med hende

Hvis din veninde er utro, kan du også vælge at snakke med hende. Måske hun ikke ser et kys som utroskab. Eller måske hun og hendes kæreste har en “aftale”, du ikke ved noget om. Måske der er knas i forholdet. Måske hun “bare” skal mindes om, at hun har en dejlig kæreste derhjemme. Det er altid en god idé at snakke med sin veninde. På den måde får hun chancen for at forklare sig, og så kan du tage stilling til, om du vil gøre mere ved det. Tænk, hvis hun rent faktisk har brug for at snakke.

6 Giv hende et ultimatum

Kender du din venindes kæreste? Og synes du, at han eller hun fortjener at få at vide, at din veninde er utro? Også selvom din veninde har bedt dig om at holde din kæft? Så kan du give hende et ultimatum: Hvis ikke hun selv fortæller sin kæreste det, så gør du. Ville du ikke selv helst vide det, hvis din kæreste havde været dig utro?

7 Don’t kill the messenger

Fortæller din veninde ikke selv sin kæreste, at hun har været ham eller hende utro, skal du ikke være bange for at overbringe kæresten den dårlige nyhed. Det er er aldrig sjovt at knuse en andens hjerte, men husk på, at det ikke er dig, der har gjort noget forkert. Forhåbentlig tilgiver din veninde dig.

Læs også: Derfor lytter din veninde ikke til dine råd om kærlighed