7 ting, fyre HADER, du gør, når I skriver sammen

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er ting, vi piger HADER, at fyre siger. Men der er altså også nogle ting, som fyrene virkelig ikke kan holde ud … For eksempel er der en helt bestemt ting, som fyre hader, vi piger skriver, når vi SMS’er. Det viser en tråd på Reddit.

Læs også: 6 fyre afslører, hvad de HADER ved at få blowjobs

Nogle gange kan det altså godt være svært at regne ud, at der er ting, som fyre virkelig hader, at vi piger gør, når vi skriver sammen med dem. Sorryyyyyy! Men heldigvis er der flere fyre, som gerne vil fortælle, hvad det egentlig drejer sig om:

Det handler om engagement

Det der med at svare kort er altså noget, mange fyre virkelig hader, at vi piger gør, når vi skriver sammen. En bruger fra Reddit skriver for eksempel:

“Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg er kommet med interessante spørgsmål og interessante svar … Blot for at modtage et kort og kedeligt svar, som indikerer, at hun slet ikke har læst, hvad jeg har skrevet.”
JudgeLanceKeto

En anden bruger skriver noget lignende:

“Hey-kommentaren … Korte beskeder er virkelig det værste. Det er svært at holde en samtale kørende, hvis man er den eneste, der egentlig gør noget ud af det.”
KarmAtticusFinch

Noget tyder altså på, at det hele bliver både kedeligt og krævende for fyrene, når vi piger ikke virker så engagerede. Og i virkeligheden er det måske også noget, vi selv hader ..?

Læs også: 9 kvinder afslører, hvilken sexstilling de hader allermest

De fleste mennesker kan nok nikke genkendende til det der med, at det er svært at holde en samtale kørende, hvis man egentlig er alene … Altså, hvis den anden ikke rigtig deltager. Og den, der VIRKELIG ligger en effort i samtalen, kan måske ende med at miste interessen:

“Beskeder, der består af et enkelt ord, eller bare er ligegyldige, er virkelig en dræber. Fyre rykker hurtigt videre, hvis de føler, at den anden part ikke virker interesseret i samtalen.”
jokerr49

Måske er det egentlig ikke kun fyre, der hader, når der nærmest kun er envejskommunikation, når de SMS’er. Mange piger hader det helt sikkert også … Gør du?

Læs også: 6 ubehagelige ting, fyre gør overfor piger, som de tror, er HELT okay