7 ting, kærestepar gør, som er SUPERirriterende

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Der findes ikke noget bedre end at være forelsket. Du har bare lyst til at vise din kærlighed konstant. Og du skal da selvfølgelig bare nyde at være forelsket, for det er fantastisk. MEN for alle andre kan det blive liiidt træls. Med et glimt i øjet har vi lavet en liste over de syv mest irriterende ting, kærestepar gør.

Læs også: Du ved, du er venindegruppens datingekspert, når …

1. Cykler hånd i hånd

Arrrgh … Findes der noget mere irriterende end de der kærestepar, som optager cykelstien i myldretrafik, fordi de SKAL køre hånd i hånd? Not really. Især, hvis de så også er skyld i, at du misser det nyeste afsnit af ‘Den store bagedyst’ i nattøj.

2. Skaaaat, Baby, Puttegøj …

Man kan godt blive lidt træt i hovedet af at være sammen med et kærestepar, der overdriver det med kælenavne. Det er da supersødt. Men hvis det stadig ringer for ørerne med ‘babe‘, ‘smukke’ og ‘skattemus’ efter to timer, så er det altså en smule for meget.

3. Irriterende billeder

Der er søde billeder, og så er der dem, som giver alle andre decideret kvalme. Du ved; de der overromantiske billeder på Instagram, som bliver så over the top, at det virker som en joke.

4. Vi, vi, vi

“Den film kunne VI vildt godt lide”. “VI elsker bare den der restaurant”. “Vi synes …”. VI, VI, VI! … Par, som helt er stoppet med at omtale dem selv som ‘jeg’, men kun bruger ‘vi’. Sorry, men de kærestepar er altså en lille smule irriterende. Hånden på hjertet … Det kan vi vist godt blive enige om, ikke?

Læs også: 17 hemmeligheder, fyre ALDRIG fortæller deres kærester

5. Elefanten i rummet

De kærestepar, som ikke kan lave noget uden deres kæreste, er da vildt irriterende. Tidligere elskede hun kaffeaftalen med veninden, og han var vild med fodbold med gutterne. NU skal kæresten ALTID med.

6. I hate you

Du har sikkert et kærestepar i din omgangskreds, som kan ødelægge enhver god fest. Kærestepar, som ALTID skændes, når de bliver fulde, er superirriterende.

7. Irriterende Facebook-posts

Måske du har en gammel tante, der konstant poster billeder og detaljer om sine katte på Facebook? You know the type. Lige så irriterende kan det være, når kærestepar poster hver enkel lille detalje om deres perfekte forhold. Daglige lange kærlighedserklæringer og opslag, som om hver dag var deres årsdag, giver os andre en lille smule kvalme.

Hvis du bare er superforelsket og glad for din kæreste, så nyd det, og vær ligeglad med, hvad alle andre tænker. Ja, måske de får en lille smule kvalme over jer, men så længe du er lykkeligt, så bør det jo være det vigtigste.

Læs også: 3 ting, I skal gøre hver aften for at blive bedre kærester