7 weird ting, piger har gjort, som har fået en fyr til at DROPPE dem

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med at blive droppet er aldrig sjovt. Og særligt én måde at blive droppet på ER bare værre end andre … Men har du mon prøvet, at en fyr har droppet dig, fordi han syntes, du gjorde underlige ting? Dét lyder nemlig HELLER IKKE særlig sjovt … En tråd på Reddit viser, hvilke underlige ting der har fået en række fyre til at droppe en pige.

1 Hun knækkede en chip

“Vi delte nogle chips med salsa. Da der næsten ikke var flere chips tilbage, tog hun en stor chip og knækkede den over – også selvom der var masser af knækkede chips tilbage. Jeg havde foretrukket at spise den store chip i én bid, så jeg kunne få meget mere salsa med.”
tylerlerler

Læs også: 9 piger afslører de VILDESTE ting, fyre har sagt for at score dem

2 Hun havde en halvfærdig tatovering

“Hun havde en halvfærdig tatovering på sine ribben. Hende og tatovøren begyndte pludselig at have sex, mens hun var i gang med at blive tatoveret.”
BENshakalaka

Læs også: 5 ting, der afslører, hvad han synes om dig i sengen

3 Hun var på Tinder

“Hun fortalte mig, at hun ville fortsætte med at være på Tinder, selvom hun var i et forhold. På den måde ville hun altid blive mindet om, at der findes bedre mænd, hun kunne date.”
YuanJZ

4 For “populær”

“Hun viste mig sin telefon, så jeg kunne se, hvor mange ulæste beskeder hun havde. Hun fortalte, at hun ikke havde tid til at svare på dem alle sammen.”
Cyanora

Læs også: 10 piger afslører, hvad der fik dem til at indse, at de burde gå fra kæresten

5 Hun hånede mig, fordi jeg kan lide Star Wars

“Hun hånede mig, da jeg var helt vildt exited over at skulle til premiere på “Star Wars: The Force Awakens”. Jeg var ligeglad med, at hun ikke kunne lide Star Wars, men hun skulle ikke dømme mig for at kunne lide det.”
JakexDx

Læs også: 6 fyre afslører, hvad de HADER ved at få blowjobs

6 Hun troede, enhjørninger fandtes i virkeligheden

“Jeg havde på et tidspunkt en bolleven. Hun var ikke særlig klog eller godt uddannet – hvilket var helt fint med mig. Men en dag fortalte hun mig ved en tilfældighed, at hun troede, at enhjørninger fandtes i virkeligheden. Derefter begyndte jeg at overveje, om det var uetisk at have sex med hende. Sådan om jeg udnyttede en, der havde mentale problemer.”
SubjectsNotObjects

7 Hun talte for højt

“Hun talte alt for højt, når vi var ude sammen. Det er sket flere gange, når vi har hængt ud med forskellige mennesker. Når man har en samtale, behøver man jo ikke at tale så højt, at alle andre kan høre det.”
the_twilight_drone

Har du mon selv prøvet, at en fyr har droppet dig, fordi han syntes, du havde gjort et eller andet superweird? Så er du altså ikke alene.

Læs også: 6 piger afslører de klammeste ting, de holder hemmeligt for deres kærester