Hvordan er det at bo sammen med kæresten?

Kærlighed

8 af de bedste ting ved at bo sammen med kæresten

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den oktober 9, 2017

Det er altså bare skønt at bo sammen med kæresten, så er det sagt. Jo, det var da også rigtig lækkert at bo alene og have en helt anden frihed. Men det er virkelig befriende at undgå al den planlægning med, hvor og hvornår I skal ses. Og så er det bare rart at være sammen hele tiden og se hinanden hver dag.

1 Der er altid en at komme hjem til

Det er sååååå rart at vide, at der altid er en derhjemme. Eller at der altid kommer en hjem til en. Bevares, du har sikkert brug for din alenetid en gang imellem – men det er da bare bedst at være sammen 90 procent af tiden, ikke?

2 Han kan altid varme dig, når du fryser

Jo jo, du har måske din dyne, men den slår da ikke din kæreste? Når det begynder at blive koldere udenfor, bliver det også koldere indenfor, og så er det fantastisk at have sin kæreste. Han fungerer perfekt som ekstra dyne eller varmeapparat.

3 I lærer hinanden virkelig godt at kende

Som i VIRKELIG godt. Og jo, det er på godt og ondt, men det er så meget lettere at kommunikere, når I kender hinanden ud og ind. I ved præcis, hvordan I skal reagere, når den ene eller den anden er i et bestemt humør. Du ved, hvornår du bare skal lade ham være, og du ved, hvornår han har brug for ekstra omsorg.

4 Hvis du er ked af det, er han lige ved din side

Det er ikke nødvendigt at ringe eller skrive til ham, før han kommer over for at trøste dig og være der for dig. Næh nej, du har ham lige ved din side hele tiden, så du kan bare gå to skridt hen til ham, og så er der trøst og kærlighed.

5 I kan kramme og kysse lige så tit, I vil

Hygger du dig med din serie på sofaen, mens han sidder og arbejder ved sit skrivebord? Så er der ikke mange meter mellem dig og det lille kys, der er så let at få, og så kan du bare gå tilbage til dit eget igen lige bagefter. Så let er det.

6 Det føles som en lille familie

Når I har boet sammen noget tid, er det, som om I er blevet en familie. Du har det i hvert fald præcis, som når du er hjemme ved mor og far. Du kan være så afslappet i hans selskab, helt dig selv, og der er intet andet sted, der føles så meget som hjem som sammen med ham.

7 Der er en at lave mad til, og der er en, der laver mad til dig

Ja, der er altså også nogle mere konkrete fordele ved at bo sammen med kæresten. Der er nemlig gode muligheder for, at han laver god mad til dig, så du ikke skal røre en finger. Og omvendt er det også bare rart at have en at lave mad til. Ellers bliver det så kedeligt og ensformigt. Endnu bedre er det, at I kan lave mad sammen.

8 Alle de økonomiske fordele

YES. Hvem elsker ikke penge? Og hvem elsker ikke at kunne spare penge, så de kan bruges på andre gode sager? Det er lige, hvad man kan, når man bor sammen med sin kæreste. I har bare generelt færre udgifter, fordi I blandt andet deler husleje og forsikring. Det er da en fantastisk fordel.

 

Mere om