8 film på Netflix, der er perfekte til dig og din kæreste

Her er et overblik over otte film, hvis du vil se film med kæresten

author
Emilia Jacobsen

Vi har jo alle sammen hver vores forskellige filmsmag, det gælder både dig, din mor, din veninde og din kæreste. Og hvem elsker ikke at se film med kæresten? Det er jo noget, vi gør ret ofte, og som er såååå hyggeligt. Men hvad skal man så finde på at se sammen, hvis hans filmsmag er helt forskellig fra din? Hvad med bare at se nogle virkelig gode film, som er lidt en blanding af det hele. Nogle film, hvor I kan sidde tæt og rigtig bare hygge jer.

Var det noget med en gyserfilm? Udfordr din kæreste med disse 6 bedste gyserfilm på Netflix

Skal du se film med kæresten? Så klik videre i galleriet, og find otte perfekte film fra Netflix, I kan se sammen

Memento

Memento er en psykologisk thriller og en virkelig god en af slagsen. Den kan være en smule svær at forstå til at starte med, men det kommer. Og det er netop også derfor, den er ret genial at se sammen med kæresten, fordi det giver jer mulighed for at snakke lidt om den undervejs og måske blive overraskede sammen.

Inception

Okay, vi bliver lige ved Christopher Nolan, som altså både står bag Memento og Inception. Han kan bare noget den mand, for Inception er også klart en film for dig og din kæreste. Der er både spænding og fantastiske billeder på programmet.

The Descendants

Vi rykker videre til noget lidt sjovere, nemlig komediedramaet The Descendants. Vores alle sammens Clooney ses blandt andre i hovedrollen, og så kan man jo sige, at vi piger vel allerede er overtalt … Altså, hvis man er til mænd lidt oppe i alderen.

Op

Juhuuuu, tegnefilm skal der også være plads til – eller animationsfilm, som det vel hedder i dag. Hvis du skal se en film med kæresten, så er den her altså oplagt! Især fordi det måske kan være svært for jer at finde en animationsfilm, der taler til jer begge. Op er bare fantastisk og ultrasød.

The Blind Side

Yes please, et ægte drama er hermed serveret for jer. The Blind Side er AMAAAAAZING, og det vil din kæreste altså også synes. Historien i filmen er bare noget for sig, og der er både plads til tårer og en ‘feel good’-følelse.

De Urørlige

Vi bliver ved de gode historier, for er du gal en fantastisk historie, vi har med at gøre i De Urørlige. Ja, filmen er fransk, men det skal altså ikke skræmme jer væk! Du har måske en forestilling om, at franske film er kunstneriske og kedelige, men sådan er det altså ikke hver gang. De Urørlige er både sjov, skøn og rørende.

The Prestige

Så kom vi til en af mine absolut yndlingsfilm. En film, jeg kan se igen og igen og igen. Det er en film med et twist, og det er blandt andet med til at gøre den helt perfekt til dig og kæresten. I kommer i hvert fald til at få jer et par overraskelser undervejs og noget at snakke om efter filmen.

Hugo

Den eventyrlige verden skal også have et visit, og det får den med filmen Hugo. En skøn og bare helt vildt hyggelig film, som du og kæresten kan læne jer tilbage i sofaen og nyde.