8 forfærdelige breakup-historier

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Et breakup er som regel ikke særlig sjovt. Det er oftest lig med endeløse tudeture, tvivl, magtesløshed, vrede, savn og så videre. Nogle breakups er dog lige en anelse værre. Her fortæller otte kvinder deres forfærdelige breakup-historier.

Breakup-postkort

“Jeg havde datet en fyr i nogle måneder. En dag stoppede han med at sende mig beskeder og ringe. Han sagde, at han havde problemer i sin familie, og at han derfor ikke kunne snakke. Jeg fandt dog ud af, at han i virkeligheden gik og ventede på, at jeg skulle modtage hans breakup-postkort. Ja, et fucking postkort.”

Fra bryllup til breakup

“Vi havde været sammen i et godt stykke tid. Vi talte om at gifte os og gik derfor ud og så på vielsesringe. Aftenen efter det kom han og bankende på min dør. Han kyssede mig, krammede mig og kiggede mig dybt i øjnene og sagde: Jeg synes, vi skal slå op.”

Nøgen sandhed

“Jeg var i bad og modtog en besked fra min kæreste, som sagde, at han ville komme forbi lige straks. Da jeg kom ud af badet, gik jeg ind på mit soveværelse, hvor han sad på sengekanten med et stykke papir i hånden. Jeg havde stadig mit håndklæde omkring mig. Jeg spurgte, om han var i gang med at slå op med mig, hvortil han svarede ja. Han spurgte, om jeg ville have tøj på, inden jeg læste brevet. Jeg valgte at læse det iført håndklædet. Idioten havde ikke engang gidet at renskrive brevet, så man kunne se, at der var rettet i det. Den bedste sætning var nok: Jeg elsker dig ikke mere. Jeg kunne se, at der først havde stået: Jeg elsker dig ikke lige så meget mere. Jeg læste hele det to sider lange brev iført håndklædet. Han sagde intet!”

Usagt breakup

“Efter halvandet års forhold stoppede han med at skrive eller svare. Han forsvandt ligesom bare. På det tidspunkt boede jeg 6 timer væk, så det var ikke helt let bare at tage hjem til ham. Efter to måneder skulle jeg besøge en veninde i den by, han boede i. I den anledning kiggede jeg forbi ham, og han var hjemme. Vi talte alting igennem og genoptog vores forhold. Da vi skulle til at fejre vores to år dag, forsvandt han IGEN. Så teknisk set er det her jo ikke et breakup, i og med han aldrig havde nosser nok til at slå op med mig.”

Han gav frokost

“Det var et par dage efter Valentine’s day (hvor han i øvrigt havde givet mig et kort, hvor der stod noget i retning af: Tænk, at vi allerede har været sammen så længe, jeg elsker dig!). Han tog mig med ud, og han købte frokost til mig. Da vi kom hjem, fulgte han mig op til min lejlighed, og så slog han op med mig. Lige der!” 

Word-dokument

“Vi havde fest på kollegiet, og både min daværende kæreste og jeg skulle arbejde til festen. Jeg arbejdede i baren, og det samme gjorde nogle drenge der også boede på kollegiet. Vi small-talkede lidt. Min kæreste så over på os med et vredt blik. Han forlod lokalet, og jeg fulgte undrende efter ham. Han hentede sin bærbar, hvorefter han satte sig i en sofa og begyndte at skrive i et Word-dokument. Jeg husker ikke helt, hvad han skrev, men vi havde i hvert fald en samtale i Worddokumentet. På den måde slog vi op. I ET WORD-DOKUMENT”

Hurtigste samtale, vi nogensinde havde haft

“Jeg var nødt til at slå op med min kæreste over SMS. Egentligt var det, fordi han var enormt langsom til at svare. Hvis jeg skrev en SMS til ham, kunne der gå tre dage, inden han svarede. Jeg endte så med at sende den her breakup-SMS, hvor der stod: ‘Jeg holder rigtigt meget af dig, men jeg er ret sikker på, at det ikke er gengældt. Jeg er ked af det, men jeg slår op.’. Til den besked svarede han: ‘K. Det var den hurtigste samtale, vi nogensinde havde haft.”

En formel mand

“Han sendte en E-mail, hvor han slog op med mig. Under emnebeskrivelsen stod der bare: Til information.”