8 grunde til IKKE at flytte sammen med kæresten

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Vi kan ofte komme til at have en hel del forventninger til vores parforhold. Måske sammenligner vi os med vores omgangskreds – eller måske har vi set for mange amerikanske serier. Parforhold er forskellige og det skal vi måske blive bedre til at acceptere. Det er faktisk helt okay at bo hver for sig.

Læs også: 7 tegn på, I har knækket koden til at være geniale kærester

Det mobile rod

Har du lagt mærke til, hvordan der ser ud i hans køkken? Alle de der indtørrede madrester flytter altså over på dine tallerkener, hvis I flytter sammen.

Jeres kvalitetstid forsvinder

Hvor I nu planlægger jeres aftaler, samt hvad der skal ske, når I ses, så bliver samværet med din kæreste en del mindre spændende, hvis I flytter sammen. I kommer til at ses hele tiden – bogstavelig talt. Derfor daler kvaliteten af jeres samvær ret meget. Der bliver meget mere ligge-i-sofa-med-Instagram-og-ostepops og meget mindre picnic i parken med rødvin og våde kys.

Du skal deale med hans venner

OGSÅ dem, du synes er røvirriterende. Pludselig bliver jeres sofa til noget, der minder om sæderne på et stadion, hvor fem gutter råber og skriger med øl og dårlig take-away, imens deres yndlingsfodboldhold bliver straffet af rivalerne. Hvis du er heldig, får du lov til at spise resten af pomfritterne, efter gutterne er smuttet. Måske er det ikke helt dumt at bo hver for sig.

Køleskabets forbandelse

Du tror, du har købt en Cocio, du skal drikke, når du kommer hjem efter en lang dag. Men PUFFF, så har køleskabsfeen søreme været på spil igen og stjålet af lækkerierne. Og den har gudhjælpemig glemt at købe noget nyt. Du kan ligeså godt vænne dig til tanken om et køleskab med tomme mælkekartoner og pizza med hår på.

Minus gossipsamtaler

Der findes intet bedre, end at sladre lidt med veninderne, vel? Det er vigtigt at holde sig opdateret, ligesom det er vigtigt at brokke sig lidt over parforholdet og hende der bikinimodellen, din kæreste liker på Instagram. Når du bor sammen med din kæreste, er du nødt til at planlægge, hvornår du skal bitche til dine veninder. Og det er altså ret nederen.

Nipskompromis

Måske vil du ikke indrømme det, men du elsker nips. Og det er okay. Nips er vigtigt. Din kæreste er nok ikke helt enig i det. Han synes, at din lyserøde glimmerflamingolampe gør ondt i øjnene, og han er bestemt heller ikke fan af den bunke pastelfarvede hø, du kalder for en evighedsbuket. Til gengæld synes han slet ikke, at hans signerede fodboldplakat, der mangler det ene hjørne og er rimelig fucking krøllet, er kategoriseret som nips. Næ nej, den skal da klart hænge over dobbeltsengen.

Deja-menu

En af de mest irriterende ting, mænd gør, er at efterlade souvenirs til dig i lokummet. Der er simpelthen noget ved mekanismen bag en toiletbørste, de ikke har fanget. Eller også synes de, at du skal have en kærlig reminder om, at de har et velfungerende fordøjelsessystem, der kan nedbryde mad til restaffald. Det er lige før, du kan analysere hele din kærestes spisemønster fra de foregående dage, hvis du kigger ned i kummen, efter hans besøg på toilettet. Simpelthen som en slags omvendt krystalkugle. Wow.

Brækfarvet angorasweater i størrelse 4 år

Det kan være svært at vaske tøj, når man er en mand på 24 år. Man skal hælde vaskemiddel ned i det rigtige hul og trykke på hele to knapper. Desuden skal man sørge for, at vasketøjet er fordelt efter farve og materialetype. Og det der med at kende forskel på en blå denimjakke og en lyserød angorasweater – det kan simpelthen godt kræve en tur på et kursus af en art. Pludselig trækker du din dyre, højtelskede sweater ud af vaskemaskinen og når på optimistisk vis at ønske, at I måske en dag får et barn, der er vild med farven på opkast. For det er da nok det eneste håb, din sweater har for fremtiden, hvis den nogensinde skal sidde på et menneske igen. Måske den kan sælges på Trendsales? Eller måske din kæreste aldrig mere skal vaske dit tøj?

Puha. Der er virkelig mange ting, du bør overveje, hvis du er i tvivl om, om I skal flytte sammen eller bo hver for sig. Men bare rolig, der er heldigvis også en masse gode ting ved at bo sammen med kæresten.