8 overraskende ting, fyre ikke finder tiltrækkende ved piger

author
Emilia Jacobsen

Okay, okay, mænd er og bliver forskellige, og derfor har de jo også meget forskellige præferencer i forhold til, hvad de finder tiltrækkende ved os piger. Det kender vi jo fra os selv – mens du vil have en fyr med skæg, kunne din veninde ikke drømme om at falde for ham. Men med det in mente, så er der altså undersøgelser, der viser, hvad fyre ikke finder tiltrækkende ved piger. Lad os se på sagerne.

Hvis du …

Har tonsvis af makeup på

Du skal måske genoverveje at tage masser af makeup på kun for fyrens skyld. En undersøgelse har nemlig vist, at vi piger har det med at overvurdere mængden af makeup, som vi tror, fyrene finder tiltrækkende. Måske der faktisk er noget om det der ‘less is more’-udtryk?

Er en sladrehank

Der er altså ikke noget at sige til, at det er lidt sjovt at sladre. Men det gør dig åbenbart ikke særlig attraktiv ifølge fyrene, tværtimod. Hvis du sladrer til ham giver det faktisk et indtryk af, at du har dårligt selvværd. Det giver da egentlig ret god mening, ik’? For når du snakker grimt om andre, er det som om, du har mulighed for at ophøje dig selv lidt.

Er overdreven selvsikker

Ja, altså højt selvværd er noget, fyrene sætter pris på og finder meget tiltrækkende. Men så skal vi åbenbart også passe lidt på. Der er nemlig en fin grænse mellem at være selvsikker og at være indbildsk. Det vil sige, at selvfølgelig skal du være megastolt af dig selv og alt det, du har opnået, men det er altså et turn off, hvis du fører dig frem med ditten og datten. Det er ikke en særlig god idé at have et kæmpeego og narcissistiske træk. Men det gælder vel egentlig i alle sammenhænge?

Taler dårligt om din ekskæreste

Du har helt sikkert brug for at komme ud med en masse lort om din eks, og det sker måske også overfor fyrene, meeeen hvis du vil gøre et godt indtryk og virke attraktiv, er det vist en dårlig idé. Det får dig bare til at fremstå som et negativt menneske, selvom dine intentioner måske bare er at vise, at du virkelig er kommet dig over din eks. Faktisk har det lidt den modsatte effekt, fordi al snakken om eksen viser, at du stadig tænker på ham. Lad fortid være fortid…

Er for needy

Mænd elsker at føle sig som rigtige mænd, og det gør de, hvis de ved, du har brug for dem. Men det kan altså også gå for vidt. Hvis du er alt for klistrende, jaloux og bare hænger op og ned af ham 24 timer i døgnet, så begynder det altså at blive mindre tiltrækkende for ham. I stedet for at han er omdrejningspunktet for dit liv, er det vigtigere, at du komplementerer ham.

Spiller hard to get

Okay, måske virker det en gang imellem, når du gerne vil score, men i det lange løb virker du altså ikke attraktiv over for fyren, hvis du er alt for svær at få fat i. Det kan desværre få dig til at virke umoden, og det kan let komme til at ligne, at du faktisk ikke er interesseret i fyren.

Er en party girl

Laver du ikke andet end at drikke dig fuld og gå i byen uanset hvornår og med hvem? Det er ikke det mest tiltrækkende for en mand. Jo bevares, fyrene elsker da at have det sjovt og elsker at se dig have det sjovt. Men hvis bylivet og fuldskab er det eneste, dit liv handler om, er det ikke lige sagen for dem, fordi det kan få dig til at virke umoden og ligeglad.

Er en nikkedukke

Tro det eller ej, men det er faktisk et ret stort turn off, hvis du er enig med fyren i alt! Du kan komme til at virke meget lukket og uærlig, hvis du aldrig er uenig med ham i noget og ikke tør sige dine egne meninger. Det er trods alt også ret vigtigt for dig selv, at du tør åbne op, så du ikke kommer til glemme dig selv i forholdet.

Om du er en party girl, alt for selvsikker eller kan lide at fyre op for makeuppen, så skal du nok få den rette fyr på krogen. Det allervigtigste er, at du selv er glad, for den du er. Der er nok af dem og i hvert fald en til os hver, så bare vær dig selv!

Kilde: The list