8 romantiske film på Netflix, du bør TVINGE din kæreste til at se

author
Emilia Jacobsen

Elsker du også bare romantiske film? Man kan blive helt opslugt af al den kærlighed, der bare stråler ud af filmen, når man ser den. Og hvad så med din kæreste? Det er ikke altid, man lige har samme filmsmag – faktisk er det ret sjældent. Men det skal altså ikke holde dig tilbage fra at tvinge din kæreste til at se de her otte romantiske film på Netflix. Just do it!

Læs også: Sådan kan du se på folks øjne, om de har lyst til sex

Tjek de 8 romantiske film på Netflix ud ved at klikke videre

1 Save The Last Dance

Her har vi altså en god, gammel klassiker, som er en af de bedste romantiske film på Netflix. Der er bare ikke nogen som Julia Stiles, der kan rocke sådan en rolle. Lidt ligesom hun også gør i “10 Things I Hate About You”, som er en af mine personlige favoritter – men som altså ikke ligger på Netflix. Du bør virkelig ikke snyde din kæreste (og dig selv) for den her søde og romantiske dansefilm.

2 The Kissing Booth

Den her film er en af de nyere, og så er det faktisk også Netflix’ egen film. Den er bare SÅ sød og et must see for jer begge. Sammen selvfølgelig.

3 P.S. I Love You

Når du ser den her film, er det i den grad tilladt at fælde en tåre eller flere hundrede. Puha. Man skal altså holde tungen lige i munden gennem hele filmen, som er SÅ romantisk, men også lidt though.

4 Brokeback Mountain

Filmen over alle film, når det kommer til en lidt anderledes romance. Det er nemlig romancen mellem to mænd. Og ikke hvilke som helst mænd, det er nemlig vores elskede Heath Ledger og skønne Jake Gyllenhaal. Altså, det er deres karakterer i filmen, romancen opstår imellem, ikke? Anyways, den MÅ I bare se.

5 Dear John

Der skal også være plads til en krigsfilm blandt de romantiske film på Netflix. Og det får du med “Dear John”. Men nu skal du ikke løbe væk, fordi du bliver skræmt af ordet krig. Filmen er nemlig proppet med romantik. Helt perfekt til dig og kæresten.

6 Kærlighed Ved Første Hik

Måske har din kæreste allerede set den her? Men så må du tvinge ham eller hende til at gense den, for når det kommer til romantiske film, kan den altså ikke undgås!

7 Love Happens

Man kan altid stole på at få garanteret romantik, når Jennifer Aniston er med i filmen, ikke? Det kan man i hvert fald også i denne film, og titlen siger vel egentlig også det hele. Hiv bare kæresten ind i sofaen, og tryk play.

8 Before We Go

Det her er altså også en virkelig god og romantisk film på Netflix. Det går ikke bare at se den alene, du MÅ bare tvinge kæresten til at se den sammen med dig.

Læs også: 8 film på Netflix, der er perfekte til dig og din kæreste