8 romantiske ting, DU faktisk kan gøre for HAM

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hvem siger, at det kun er ham, der kan gøre romantiske ting for dig? Der er masser af søde ting, du kan gøre for din kæreste. Han vil ELSKE den kærlige opmærksomhed, hvis du også begyndte at være lidt romantisk. Så hvad med at prøve nogle af de her otte ting ..?

Læs også: 10 romantiske tatoveringer til dig og din kæreste

1. Bestil takeout til ham

Man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem hans mave. Og det er der altså noget om. Men du behøver ikke lave maden selv. Hvis du ved, han har haft en lidt dårlig dag, så overrask ham med at bestille hans yndlings-takeout hjem til ham. Han vil blive SÅ glad!

2. Filmmaraton

Et filmmaraton lyder måske ikke som den store gestus. MEN din kæreste har helt sikkert en masse yndlingsfilm, som I ALDRIG ser, fordi du måske hader den genre. Men nu er det om at forkæle ham med alle hans yndlingskrigsfilm, eller hvad han nu elsker at se. Husk, at der selvfølgelig også skal være hans yndlingsslik.

3. Fyld hans køleskab med yndlingsøllen

Wow, han vil elske at komme hjem til, at du har FYLDT køleskabet med hans yndlingsøl – eller hvad han nu elsker at drikke. Og gå all in … Vi snakker ikke bare om en sixpack. Køleskabet skal BUGNE af dåser.

4. Arranger en guys night out

Romantikken behøver ikke kun at inkludere jer to. Din kæreste elsker helt sikkert at hænge ud med vennerne, og derfor vil han knuselske dig, hvis du arrangerer en bytur med drengene for ham. Det behøver ikke være et decideret surpriseparty. Du kan bare lige skrive til hans bedste venner, at du vil overraske din kæreste med en bytur, og at du nok skal stå for drikkevarerne. De bare skal stå for det festlige humør, så de kan få en sjov aften.

Læs også: 8 ting, du ALDRIG troede, du ville gøre foran kæresten

5. Tag del i hans interesser

Har din kæreste en hobby, han går helt vildt meget op i? Det kan være han gamer PlayStation, spiller fodbold eller noget helt tredje. Lige meget hvad, det er, vil det være romantisk, hvis du tager initiativ til, at han lærer dig, hvordan man gør. Han vil blive SÅ glad for, at du vil lære mere om hans interesser.

6. Lav en bucket list

Vis, at du ser en fremtid med ham ved at lave en bucket list. Listen skal bestå af de ting, du drømmer om at lave med ham langt ude i fremtiden. Det kan for eksempel være at købe en lejlighed sammen, få en hund eller noget tredje, der viser, at du virkelig VIL ham.

Læs også: Den ULTIMATIVE bucket list for dig og din kæreste

7. Jeres playliste

Lav en playliste på Spotify med sange, I kan høre, når I savner hinanden. Det kan godt være, det er lidt corny. Men det er den sødeste måde at fortælle ham på, at du savner ham, når I ikke er sammen.

8. Turist i egen by

Planlæg en dag, hvor I skal være turister i egen by. Det behøver ikke være hans fødselsdag eller jeres årsdag – men bare en helt almindelig lørdag. Bare bed ham om at holde dagen fri, men fortæl ham ikke, hvad I skal lave. Planlæg så en dag fuld af hyggelige ting, I skal se og lave i jeres egen by. Du kan eventuelt toppe dagen af med, at I også skal sove på hotel. Der opstår altså bare tit sød musik, når man overnatter et andet sted.

Læs også: Derfor er hotelsex godt for jeres forhold

Vi håber, du blev inspireret til at gøre nogle søde ting for din kæreste!