Kærlighed

8 tegn på at jeres forhold vil holde

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juli 26, 2016

Hvis du er dybt forelsket i din kæreste, er dit højeste ønske, at jeres forhold vil holde for evigt. Der findes ikke nogen krystalkugle, du kan kigge ned i for at få svaret, men du kan i stedet kigge efter disse otte tegn.

I leger ikke med hinanden

Kærestepar der er meant to be, leger ikke med hinanden. De venter ikke med vilje flere timer med at svare på en SMS bare for at spille kostbar. De flirter ikke med andre, for at gøre den anden jaloux. De er ærlige overfor hinanden og har ikke travlt med at lege med hinanden for at få bekræftelse.

I kan lave ting uden hinanden

Mange tror, at et godt forhold er, når I er sammen hele tiden. Jo, det er dejligt at dele en masse med sin kæreste, men hvis I kun har fælles venner, og I ikke kan være adskilt, er det alt for meget. I bliver nødt til også at kunne lave ting hver for sig, for at kunne holde. Glem ikke dine veninder, hvis du konstant er sammen med din kæreste, ender du med at blive træt af ham, og aldrig savne ham.

I gør tingene spændende

Et forhold kan hurtigt køre lidt på rutinen og blive sådan lidt hverdagsagtigt. Det er selvfølgelig en god ting, fordi det betyder, I slapper af i hinandens selskab. Men det kan også være dårligt, hvis I begynder at tage hinanden for givet. For at gøre forholdet fortsat spændende, skal I huske at opleve nye ting sammen, og hvis I er gode til det, så er det virkelig godt!

I støtter hinanden

I et godt forhold støtter de hinanden. Der er egentlig ikke så meget, at sige om det. Hvis din kæreste ikke støtter dig, kommer det ikke til at holde. Men hvis din kæreste altid er der for dig, er stolt af dig og klar med en skulder, når du er ked af det, så er det virkelig noget, du skal huske at værdsætte. Det går selvfølgelig begge veje.

Du går ikke i panik over jeres forhold

Kan du huske i starten, da du konstant tænkte over, hvor jeres forhold førte hen? Hvornår skriver han? Kan han virkelig godt lide mig? Er vi mon kærester? Betyder dette skænderi, at vi slår op? Det var så svært! Når du når til det punkt, hvor du ikke tænker sådan længere, betyder det, at du slapper af i jeres forhold, og at du ved alt er godt mellem jer.

I kan lave ingenting sammen

Kærester der holder, kan finde ud af at slappe af i sengen, mens den ene sidder på computeren og den anden spiller et spil på mobilen. De kan sidde sammen på sofaen og læse hver deres bog. De kan være stille sammen, uden at det føles akavet. Kan I det, så er det virkelig godt.

I stoler på hinanden

Tillid er virkelig vigtigt i et forhold, hvis det skal holde. Stoler I på hinanden? Hvis ja, så er der stor chance for, I kommer til at holde. Hvis ikke, vil I skændes alt for meget over det, og det ødelægger et forhold med tiden.

8 I kan have det sjovt sammen

Et kærestepar der griner sammen, er et par, der er glade sammen. Det er rimelig ligetil, så hvis I er gode til at have det sjovt sammen, så skal det nok gå godt med jer.

Mere om