Kærlighed

8 ting du føler, hvis du har fundet ham, du burde blive gift med

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den marts 7, 2018

Hmm, gad vide om du har fundet ham, du ender med at blive gift med? Der findes ikke en glaskugle, der kan give dig svaret, men du kan starte med at se, om du kan sætte hak ved disse otte følelser. Kan du det? Godt! Så er der chance for, at du har fundet ham, du burde blive gift med.

Du har det godt med dig selv, når du er sammen med ham

Du føler, du er den bedste version af dig selv, når du er sammen med ham. Du føler dig godt tilpas i din egen krop, og du føler dig smuk. Det er godt, for det er nogle rigtig vigtige følelser, hvis det skal være jer to for evigt. Formålet med en partner er blandt andet at have en i sit liv, der hjælper en med at tale sig selv op – ikke ned. Han behøver ikke nødvendigvis fortælle, at du er smuk hele tiden. Det usagte tæller lige så meget, det vigtigste er bare, at du har det godt med dig selv, når du er omkring ham. Hvis du ikke har det sådan omkring ham, tyder det på, at det ikke er et særlig sundt forhold.

 Du føler, at han virkelig værdsætter dig

Det er ikke nødvendigvis fordi, han kommer rendende med gaver hele tiden. Men det er heller ikke det, der er vigtigt. Men du føler virkelig, at han værdsætter dig. Du ser det i de små ting, han gør i dagligdagen. Måden han kysser dig på, eller hvordan han smiler til dig. De bittesmå ting i hverdagen, der viser dig, at han værdsætter at have dig i sit liv. Og det burde han, han er da pisse heldig! Når jeg taler om at blive værdsat, mener jeg ikke, at han skal gå og sige tak til dig hele tiden. Du skal bare kunne mærke, at du er værdsat, hvis det er ham, du skal kunne blive gift med en dag.

3 Du føler, I kan tale om alt

Når du en dag skal giftes, skal du have en mand, du føler, du kan dele alle dine tanker med. Det kan være alt fra dine bekymringer til dine glæder. Der er ikke noget, der er for stort eller for småt til at blive delt med din kæreste. Har du den følelse? Godt. Det er vigtigt. I er et team, I to, og når man er det, så kan man tale om alt. For den anden dømmer ikke.

Du forstår slet ikke, at der findes en fyr som ham

Du ved, den der følelse af at du er utrolig heldig, for du forstår slet ikke, at der findes så perfekt en fyr som ham. Han er som ingen andre fyre, du har kendt. Har du det sådan? FEDT! For det er et virkelig godt tegn. Der er en grund til, at det ikke gik mellem dig og de andre fyre, det er fordi, det ikke var meningen, at det skulle være jer i det lange løb. Føler du, at han ikke er som nogen anden, du har datet? Jamen, det er godt. For så er der jo rigtig gode chancer for, at det kunne gå hen og blive jer to. Du har jo nok bare endelig fundet det, du har brug for, og ham der er rigtig for dig.

5 Du følerI begge prioriterer jeres forhold

Når et forhold mellem to parter skal fungere, så er det et samarbejde. Derfor er det et rigtig godt tegn, at du føler, at I BEGGE prioriterer jeres forhold. Den ene kan ikke bare tage det tunge læs på cyklen, mens den anden blot sidder bag på og lader den anden arbejde for forholdet helt alene. Et godt og velfungerende forhold er hårdt arbejde. Det føles måske ikke sådan, når man er nyforelsket, men når først forholdet har flere år på bagen, så er det vigtigt, at I begge fra start har prioriteret jeres forhold – og I begge altid vil gøre det.

Du er sikker på, at I kan løse alle problemer

Det er helt normalt at diskutere. Det skal I helst, for det er der, I lærer hinanden bedre at kende. Men lige meget hvad I nu diskuterer – om det kun er ham, der tager opvasken, eller du bliver ked, når han er længe om at svare på dine SMS’er, så har du en følelse af, at I kan løse alle udfordringer ved at tale om det. Hvorfor er denne følelse så vigtig? Fordi, hvis du ikke føler, I kan løse jeres problemer ved at tale om det, så er der ingen fremtid i forholdet, for så vil alle disse problemer, I ikke får løst være årsagen til, at det ikke ender med at være jer to.

Du føler, I vil det samme

Du er ikke i tvivl om, hvad han vil, og det er det samme som dig. Pyh, det var heldigt! Det er en rigtig god følelse. For hvis I ikke ønsker det samme for forholdet, ja, så er det egentlig lidt spild af jeres begges tid. I har også de samme drømme. Det behøver ikke at være, at I begge drømmer om den samme uddannelse. I skal ikke være fuldstændig ens, men det er rigtig godt, hvis I for eksempel begge drømmer om et job, I brænder for. Det kan påvirke forholdet negativt, hvis den ene part for eksempel er fuldstændig ligeglad med sin kommende karriere og bare vil ligge på sofaen hele tiden.

Det hele føles bare rigtigt

Dette er en af de der følelser, der er svære at beskrive og forklare. Men hvis det er sådan, du har det, så er du ikke i tvivl om, hvad jeg mener. Alt føles bare godt og rigtigt, når det drejer sig om jeres forhold. Den der mavefornemmelse er ikke for sjov. Så hvis din mavefornemmelse fortæller dig, at det her er så rigtigt, at det godt kunne ende med, at I en dag bliver gift, ja, så er det sgu nok rigtigt.

Kilde: Elitedaily