9 ting, du skal udsætte din flirt for, hvis han i virkeligheden har en kæreste

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Du har været sammen med en fyr, som lader til at være helt vildt sød, skøn og ikke mindst reel. Det hele virker lidt spændende, men så viser det sig, at det faktisk er lige lidt FOR spændende – han har nemlig en kæreste. What an asshole. Du har ikke bedt om at blive “hende den anden”, men vupti, så får du alligevel den titel smurt ud i hele ansigtet.

Læs også: Én ting, der gør det sandsynligt, at han er utro

Opdagelsen af din flirts lille (læs: altafgørende og fuldstændig langt ude) hemmelighed gør dig pisse vred – og med god grund! Du har fandeme ikke bedt om at blive medskyldig i en utroskabssuppedas.

I disse sager findes der to slags mænd. Der findes dem, der er røvligeglade og knalder løs. Og så findes der dem, der fortryder deres ugerning og middelmådigt forsøger at tvære deres dårlige samvittighed af på dig bagefter ved at fortælle dig, at det var en fejl, og at du ikke skal fortælle nogle, at I har været sammen. Dette er den gruppe mænd, vi her i artiklen vil tage udgangspunkt i. Her kommer ni ting, du kan gøre, hvis du har fundet ud af, at han har en kæreste:

Læs også: 3 overraskende ting, der kan afsløre utroskab

X-faktor

Meld dig til X-faktor og optræd med en hjemmeskrevet sang, der handler om ham og hans løgne. Husk at bruge hele hans navn i teksten. Og husk samtidigt at give nogle positive creds til hans stakkels kæreste.

YouTube

Optag en video, hvor du står foran en kæmpe menneskemængde og råber “jeg har været sammen med ‘navn'” og læg den ud på YouTube.

Læs også: Hvornår er man egentlig utro? Få svaret her!

Publikum

Løb hen og kys ham imens han står på et meget offentligt sted, hvor ALLE kan overvære hans sørgelige ansigt, når han modtager konsekvensen af sin latterlige lyveleg.

Spil dum

Præsenter dig for hans kæreste som “hans kæreste”. Bare spil dum og lad, som om du intet aner om hans forhold.

Læs også: Derfor er mænd utro

Gotcha girl

Bliv venner med hans kæreste, som sikkert er meganice. Fortæl hende, hvad han har gjort, og suppler med kleenex og muligvis mindre kasteskyts, hvis det skulle blive nødvendigt.

Kønssygdom

Bild ham efter nogle dage ind, at du har fundet ud af, at du har en meget genstridigt kønssygdom, som gør, at man skal afholde sig fra sex i otte uger – den bliver svær at lyve sig ud af overfor hans kæreste.

Læs også: 4 skøre måder, du kan bruge til at fortælle ham, at du har fået en kønssygdom

Blomster til hende

Send hans kæreste en smuk buket blomster, hvor du i et kort skriver, at du er ked af at måtte fortælle hende, at hendes kæreste er en kæmpe lort. Skriv dit navn på – det er mest fair, at det ikke kommer fra en anonym.

Blomster til dig

Send dig selv en buket blomster og skriv hans navn på kortet som afsender. Læg det op på Insta og tag ham på det.

Læs også: 5 ting, du skal gøre, hvis du har været sammen med en, der har en kæreste

DBA

Læg ham ud på DBA og kald annoncen “uærlig kæreste (defekt, men kan bruges som pynt)”.

Ja, ja. Bla, bla … Hævn er noget lort og alt det der, men derfor kan man jo godt få lov at fantasere eller blive inspireret lidt til, hvordan man takler situationen, når man er blevet til “hende den anden”.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro