6 ting, fyre er pinlige over at indrømme over for dig

Mænd har nogle pinlige indrømmelser, men det er ikke nogle, de er meget for at sige

author
Emilia Jacobsen

Det er ikke til at komme uden om, at nogle ting bare er pinligere end andre. Og det gælder altså ikke kun for dig, men også for fyrene. Selvom man slet ikke burde være pinlig, er det svært at lade være. Det er, som om det ligger til ens natur at være pinlig over bestemte ting. Men tjek lige tingene ud herunder, for come on – det er da overhovedet ikke pinlige indrømmelser, vel?

Læs også: 6 ting, du gør i hemmelighed, men ikke vil indrømme

1 At han er usikker

Vi kvinder er skam ikke de eneste, der er usikre og ikke ved, hvordan vi skal leve op til alle de urealistiske “forbilleder” på diverse sociale medier. Næh nej, tænk engang på mændene. Det kan godt være, de er lidt bedre end os til at sige ‘pyt’ og ‘det skal nok gå’, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke findes en usikkerhed inde bag ved.

Netop fordi vi umiddelbart tænker, at mænd skal være klippen og den sikre, bliver det hurtigt lidt pinligt for dem at indrømme usikkerheden. Det er så ærgerligt, for netop usikkerhed er noget, vi kan hjælpe hinanden med.

2 At han er forelsket

Det kan være pinligt for en fyr at indrømme en forelskelse, fordi han i gutternes øjne pludselig kan blive opfattet, som om han er blevet en blød mand. Okay, for det første – hvad er der galt med en blød mand? For det andet – bare fordi man er forelsket, er det ikke ensbetydende med, at man bliver blød. Så de gutter, der tænker sådan, kan da bare tage at smutte.

Det er smukt at være forelsket, og alle burde i stedet bare være glade på hinandens vegne. Derfor er der absolut intet pinligt over at indrømme det.

3 At han faktisk ikke vil have sex

Nå men det er vist noget med, at mænd ALTID har lyst til sex, ikke? Aaarh, det er da et lidt urealistisk syn på det, men desværre det, der altid bliver portrætteret. Igen ligner fyrene altså os, for helt ærligt, så er de også til tider trætte, uoplagte eller ikke i humør – nøjagtig ligesom vi kan være. Men fordi der er opbygget det her billede af, at manden altid har lyst, kan det være svært og pinligt at indrømme, at han bare ikke vil.

4 At han er vild med en ‘piget’ drink

Hvordan er Strawberry Daiquiris eller en Mojitos egentlig nogensinde blevet drinks kun for piger? Det er de jo heller ikke, men det er det billede, der er blevet skabt. Mænd skal drikke øl, piger skal drikke noget sødt og feminint. Men overvej lige, hvor godt det smager med sådan en sød, frisk drink? Det skal mændene da i den grad også have lov til at nyde. Ned med dem, drenge!

5 At han tjekker andre fyre ud

… og ikke nødvendigvis på en seksuel måde. Har du ikke også tjekket hende den smukke ud på baren, fordi du liiige ville sammenligne din egen popo med hendes. Det gør fyrene altså også med hinanden, de vil bare ikke indrømme det. Men her ligner de måske mere os, for vi synes da heller ikke, det er det fedeste at indrømme. Alle dage vil vi sammenligne os selv med andre, også selvom vi ikke burde… Og det gælder både mænd og kvinder.

6 At han er ret vild med din serie

For noget tid siden var han tvangsindlagt til at se Sex & The City med dig, men nu føler han sig måske ikke så tvunget længere. Han er blevet hooked! Det er bare for pinligt for ham at indrømme, for det er jo en tøseserie. Det er da liiiiige meget! Tøseserie eller ej, så er det da bare megahyggeligt, at han nu frivilligt gider at se din serie med dig.

Læs også: 8 ting, mænd siger, som er MEGAirriterende

Kilde: Popsugar