Jeg kan ikke stoppe med at overnanalysere

Kærlighed

9 fyre fortæller, hvad de egentlig er ligeglade med i et forhold

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 2, 2017

Der er stor forskel på piger og fyre, når det kommer til følelser og tanker. Det er som om, vi piger har det med at overanalysere og generelt tænke alt for meget over, hvad andre tænker om os. Men det er meget snart slut. Fyrene her fortæller nemlig om ting, du helt sikkert går og tænker alt for meget over og tror, har en meget større betydning, end de egentlig har. Klik videre, og find ud af, om du faktisk kan slappe lidt mere af, end du troede.

1 Kropsbehåring

“Nogle gange vil min kæreste ikke være intim, fordi hun ikke har barberet ben. Jeg kunne seriøst ikke være mere ligeglad med, hvor lange hendes hår på benene er.”

2 Strækmærker

“Min kæreste var virkelig bange for at vise sin mave og sine skuldre for mig i starten, fordi hun har strækmærker. Jeg kan ikke rigtig se, hvad der skulle være galt. Ingen af os er jo perfekte.”

3 Diæt

“Min kæreste er meget følsom omkring sin diæt. Det virker som om, hun tror, at hvis jeg ser hende spise en pomfrit, vil jeg miste interessen. Jeg kan ret godt lide, når piger er afslappende omkring, hvad de spiser. Det gør det også lettere at vælge en restaurant.”

4 Nørd

“Min kæreste er bange for, hun er alt for nørdet. Hun har ikke forstået, at det bare får mig til at elske hende endnu mere.”

5 Anerkendelse

“Min kæreste spørger mig altid, om jeg tror, at min bedste ven kan lide hende. Jeg kunne seriøst ikke være mere ligeglad. Jeg ville til hver en tid droppe ham før hende.”

6 Menstruation

“Min kæreste er bange for, at hun er mindre attraktiv, når hun har menstruation. Men hun tager grueligt fejl.”

7 Prut

“Min kæreste igennem tre år har lige grædt, fordi hun endelig slog sin første prut foran mig. Hun havde ikke behøvet at vente så længe.”

8 Familiebesøg

“Min kæreste stresser helt vildt over at skulle møde min familie. Jeg bliver ved med at fortælle hende, at det altså ikke er nogen big deal, men hun kan ikke lade være med at stresse. Jeg elsker hende jo, så selvfølgelig gør min familie også det. Hvorfor kan hun ikke se det?”

9 Entusiasme

“Det er ret cute, at min kæreste prøver at lære alt om basketball, fordi jeg elsker den sport. Jeg er faktisk fuldstændig ligeglad med, om hun hader basketball. Men jeg er da glad for, hun prøver.

Kilde: Whisper

Mere om