9 hvide løgne, du bruger over for ham, som han har gennemskuet

Han er gennemskuet dine hvide løgne

author
Rebeca Pons

Mænd lyver, kvinder lyver – alle lyver. Men vi piger har en tendens til at tro,  at vores kærester er dummere, end de egentlig er. Så alle de små løgne du slynger ud? Ja, dem har han altså gennemskuet for længst.

Jeg er ikke sur

Jo, du er pissehamrende sur. Men hvad regner han også med efter at have aflyst jeres aftale for et eller andet latterligt med drengene? Men du gider ikke gøre noget stort nummer ud af det og vil bare gerne køle ned i stedet. Men du gemmer den helt klart og bruger den mod ham, næste gang han dummer sig. Og det, ved vi jo godt, sker igen!

Jeg gør aldrig det her

Hvad det betyder: Du har gjort det virkelig mange gange. Men alligevel føles det så godt at sige. Du kunne egentlig bare lade være med at sige noget, for så havde han slet ikke skænket det en tanke. Men nu ved han, du lyver. Pis!

Jeg er klar om fem minutter

Det er nok den største løgn, der findes, for du er egentlig først klar om tyve minutter. Du ved det godt, og han ved det godt, men det flyver bare helt automatisk ud af munden, fordi det hjælper på din dårlige samvittighed.

Jeg er ikke fuld

Ja, det er rigtigt i omvendt land, for i virkeligheden er du stangstiv, som i at du kunne kaste op hvert øjeblik. Men du vil gerne fremstå, som om du har styr på tingene, så det føles godt at overbevise dig selv om, at du ikke er så fuld. Problemet er bare, at manden ikke er blind, han kan nemlig godt se, hvor skævt du går, og hvordan du kigger på ham skeløjet.

Han er bare en ven

Rettelse: Han er en ven, men ja, jeg har været i seng med ham på et tidspunkt. I er dog begge lidt glade for denne løgn. Du gider ikke snakke om det, og det gider han inderst inde heller ikke. Heldigt!

Jeg lover, jeg ikke bliver sur

Fyre hopper kun på denne løgn én gang i deres liv, for de lærte hurtigt, at de blev godt og grundigt snydt. Du kan lige så godt droppe det, for han har gennemskuet, at du kun siger det, for at han skal fortælle dig sandheden. Du bliver hamrende sur, og han ved det.

Jeg er ligeglad med hende, hun er fortid

Gu’ er du ej ligeglad med hende, du er megajaloux og kan ikke klare tanken om, at han har været sammen hende og endda været forelsket i hende. Så prøv du bare at overbevise dig selv om, at du er ligeglad med hende, for du overbeviser ikke ham.

Jeg har kun være sammen med (indsæt et lille tal)

Vi gør det alle, men alle ved også, at det er bullshit. Pigerne lyver antallet lavere, og fyrene lyver antallet højere. Men selvom han ve du lyver, så bare fortsæt, for han vil højst sandsynligvis ikke høre sandheden.